Država bi u stečaju Diokija mogla izgubiti 270 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Država bi u stečaju Diokija mogla izgubiti 270 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

vrlo je bljutav osjećaj čitati članak koji kao da je napisan iz priproste, tupave perspektive kojima linići i škegre gledaju na ovaj kolaps.

kao da je važno koliko će linićevi haračlije izgubiti milijuna, koje bi ubrali i opet podijelili svojoj beskorisnoj neradničkoj svojti.

ono što je dramatično važno jest da se gubi know-how stvaran mnogo desetljeća, koji je bio regionalno relevantan i koji je imao tržišnu snagu i tržišni smisao.

i koji bi opstao da nisu “ekonomisti” pod plaštom ideologija i “važnih” političkih koncepcija uzurpirali vlast u najvećim tvrtkama, rastjerali stručne ljude i uništili tvrtke do temelja.

zna li tko ijednu tvrtku u hrvatskoj u kojoj su linići i škegre upleli svoje prste a da nije pretvorena u prah i pepeo, osim u slučaju kad se proglasi državnim monopolistom i onda uz pomoć antiekonomske protekcije kao vampir siše krv iz zdravih tvrtki ili običnih građana?

mislim da takve tvrtke nema, a u ovom članku se cvili o tome da će linić imati manjak na bilanci nekoga svoga harač-računa.

to je kao da štakor plače dok pada s urušene grane koju je upravo oglodao…

nerealno je pisati o gubicima države zbog stečaja kad bi država i kroz predstečajnu nagodbu (kojaje propala) ostala bez najvećeg dijela potraživanja pa da bi članak bio korekno napisan trebalo je napisati koja je razlika gubitka za državu u stečajnom u odnosu na predstečajni postupak

A za te novce bi mogli održati šest referenduma.

Za te bi novce izgraditi 520 stanova za socijalno ugrožene građane RH.

Za te novce smo mogli otvoriti preko 2.600 novih radnih mhesta.

Haračlija Linić i njegova Vlada su …..

New Report

Close