Dragutin Biondić i dalje formalno drži Centar banku

Naslovnica Forum Komentari članaka Dragutin Biondić i dalje formalno drži Centar banku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zamjenik predsjednika NO-a bi mogao uskoro odgovarati na neka neugodna pitanja jer je evidentno da su se stvari gurale pod tepih i da je s namjerom posredno iskorišten novac poreznih obveznika za sanaciju potpuno privatne banke. Nije krimen spasiti banku, ali je krimen to učiniti ovako perfidno preko prevarantske izmišljotine tipa FGS i sve zamračiti nužnošću dokapitalizacije. Postavlja se i pitanje čime je Dragutin Biondić zadužio hrvatsku državu i njene porezne obveznike da bi mi svi zajedno trebali spašavati njegovu “privatnu prčiju”. Centar banka nije za ništa nužna, kamoli za stabilnost bankarskog sustava u RH. Jasno je da je ovom rabotom otpisan dio dugova (priča se već dugo u kuloarima tzv. 1. potpredsjednika vlade i njegovih propalih “suučesnika” u privatizaciji, napose sa VŽ područja), a ako banka i potpredsjednik NO-a žele raditi transparentno i zakonito, neka javno objave iznose i imena vlasnika otpisanih plasmana, pa da se svekolika javnost uvjeri u njihovo ispravno poslovno postupanje, transparentnost djelovanja i iskrene namjere.

Ovako, možda jedino anonimka DORH-u i Uskoku zaštiti interese građana ove zemlje, kad ih već ne štite HNB i ostala za to nadležna tijela.

Također, ne bi bilo zgorega da za to nadležne službe i institucije ove države, priupitaju potpredsjednika NO-a čiji je to oprani novac donesen u RH iz inozemstva za njegovu lakrdiju od FGS-a i kako je propali brokerčić i fond menadžer postao nečija marionetta na koncu.

Sad kad su nam se tajne službe konačno ponovile novom opremom i zgradom, neka je kvalitetno iskoriste za sprečavanje nove runde pljačkanja hrvatskih građana i države.

Sramota državnim novcem dokapitalizirana je privatna banka jednoga tajkuna. To ima samo kod nas nazalost. Promjena vlasti nije dovela do nikakvih promjena! Zato je doticni i bio u muzeju moderne kada je koalicija slavila – sada je jasno da je i on imao razloga za slavlje. Drzavno odvjetnistvo sudstvi itajne sluzbe samo rade u interesu ovakvih dok svekolika glupa javnost gleda sapunice i smo suti. Mafija jednom rijecju koja je odavno trebala biti ne u Remetincu nego na Golom otoku gdje im je i mjesto. Dok su drugi ginuli oni su pljackali narod – nek ti je prokleto!

BANKA JE VEĆ ODAVNO OPLJAČKANA!!

New Report

Close