Dok Uber priča, francuski startup BlaBlaCar u Hrvatskoj naveliko radi

Naslovnica Forum Komentari članaka Dok Uber priča, francuski startup BlaBlaCar u Hrvatskoj naveliko radi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Moje iskustvo sa BlaBla Car, ne naročito dobro osmišljen servis. Kontaktirao više nuditelja prijevoza jer sam htio koristiti uslugu ali kažu nitko nas živ od putnika ne zove. Na kraju niti ja nisam išao jer nisu skloni malo skrenuti s rute (no to nema veze sa servisom)

Koristio sam ovu uslugu prvi put u nedjelju 14.8.2016 i zadovoljan sam.

Putovao sam od Šibenika do otoka Krka sa vozačem iz Splita Marinom M koji je putovao do Pazina u Istri.

Odgovarala mi je ruta kojom ide, vrijeme polaska i cijena (u mom slučaju 66 kn). I zamolio sam da sjedim naprijed jer sam visok 193 cm što mi je udovoljeno.Cijena mi je bila važan faktor i triput je jeftinije ispalo nego da sam išao busom.

Vrijeme vožnje je isto bile kraće nego što bi bilo busom, stajali smo po dogovoru za piš pauzu i kupit piće. Na kraju vožnje mi je izašao u susret i malo skrenuo s rute da bi me doveo me što bliže otoku. Radi se svega o 2-3 km ali hvalevrijedna gesta, a i napisano je u opisu putovanja da udovoljava odstupanju do 15 km za pokupiti putnika i iskrcati ga. Osim mene je u Šibeniku pokupio još jednu curu, tako da je atmosfera u autu bila odlična.

Preporučam svima ovu vrstu usluge, a s obzirom na cijenu i druge pogodnosti smatram da ne treba biti cjepidlaka i tražiti dlaku u jajetu. Za one dubljeg džepa tu je uvijek taksi.

Bla bla car je super.😃

Eo upravo sam ponudio prijevoz. Već nekoliko puta vozio. Super. Svi zadovoljni. 😃

New Report

Close