Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Dogovoren zajednički projekt Petrola i Lukoila (objavljeno 28.08.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Dogovoren zajednički projekt Petrola i Lukoila (objavljeno 28.08.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

eto ga.

a nas su rusi skoro molili da krenemo s družba adrijom, pa svi znamo kako je to zvaršilo.

mora da su slovenci jako glupi a mi smo jako pametni. to se vidi kad se usporede njihovi i naši rezultati [smiley2]

Oduvijek govorim da se treba povezivati sa istočnim zemljama umjesto ulizivanja zapadu, ali džabe ti to kad ruka ruku mije. Vidjet ćemo kako će biti ovu i sve iduće zime jer rusi su fino zaigrali na cijenu plina. Slovenci će ga imati po diskontnim cijenama, a mi naravno po tržišnim što me silno veseli. Naravno, mi smo kao i uvijek najpametniji.

...povijest se ponavlja...

svako pametan na zapadu se povezuje s istokom – slovenci su ovako uspješni jer su se maksimalno okrenuli istoku, austrija je maksimalno okrenuta istoku još od pada berlinskog zida.

svaki pragmatični zapadnjak ide tamo gdje je manja konkurencija, a mogućnosti razvoja posla veće.

ali hrvatski balkanski strategi smatraju da je znak europejstva ponosno okrenuti leđa istoku.

postoji niz sektora u kojima smo dominirali u odnosu na one koji se sad razvijaju: građevinarstvo, prehrana, alatni strojevi …

hrvati su stručnjaci za uništavanje vlastite države i društva…

New Report

Close