Dobavljači izgubili stotine tisuća kuna, idu tužbe

Naslovnica Forum Komentari članaka Dobavljači izgubili stotine tisuća kuna, idu tužbe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako je nešto svečano to ne znači da mora biti i eksplozivno i bučno.prodajte prskalice.Fučkas firmu koja ovisi o dva vatrometa….

Ogroman broj normalnih državba organizira vatromete za sve građene. Kod nas u međuvremenu, na nagovor ograničeno sposobnih, velik broj gradova sa kvazi-gradonačelnicima odustane od kontroliranog vatrometa na trgu i onda obitelji sa djecom kupe pirotehniku i ispaljuju rakete na bezbroj lokacija.

95% građana želi i podržava vatromet! dosta tog terorizma pobornika tobožnjih prava životinja jer njima su važnije životinje od ljudi! Životinja nije ljudsko biće, nema i ne može imati prava kao čovjek, bez obzira što ih njihovi vlasnici oblače u kaputiće !!!! O tome kako mnogi od tih vrlih vlasnika ne čiste za svojim ljubimcima  nego se prave da ne vide kad im ljubimac obavi nuždu u parku ili na nogostupu, mogle bi se stotine knjiga napisati!

Ignore: KressoM, delux

bravo Sokoliću! I ove godine sam kod tebe potrošio! Tužit te neprijatelje ljudi koji se skrivaju iza životinja!

slijedi nam precesija

Još nitko nije smislio vatromet bez buke?

Jos jedna mjera stvaljanja ovaca u tor i revno pokazivanje sto nam sve mogu-a mogu sve!

Prije 40 god. ako je bilo 100 pesa u Zagrebu. Milina. Zelene površine, stupovi, zidovi čisti, klinci su se imali gdje igrat. I onda dolaze dotepenci i pesih je sve više i više. Izmeta koliko hoćeš. U centru grada na svakom pločniku dreki. Sada ako nemaš pesa si označen kao nepodoban. Grad bi trebao uvest poreze na držanje životinja u stanovima i to ne male. Najmanje 150€ godišnje za pesa do 10kg. Za one preko 40kg, barem 1000€. A što je sa ugrizima tih miljenika. O tome se šuti. Što se desilo pesu koji je napao dijete u kolicima i odgrizao mu 2 prsta. Zašto nije uspavan.

New Report

Close