Dobavljači bez vlasništva u novom Agrokoru

Naslovnica Forum Komentari članaka Dobavljači bez vlasništva u novom Agrokoru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dakle ova nagodba se i dalje temelji na jamstvima koja su poslana u parnice prema rješenju Trgovačkog suda od 15. siječnja. Pa kako oni misle da će sud potvrditi tu nagodbu čak ako je i izglasaju?

nevjerojatno, ali tako je. oni ce gurat tu ludost do samog kraja. decki su se malo zaigrali 🙂

Predlažem svim radnicima Kraša i ostalih “vjerovnika”dobavljača neka pitaju Mercator koliko je”slovenskih” polica ostalo njima kad je Agrokor uzeo Mercator, nakon toga nek se zamisle da li smatraju da će za 5 godina moći preživjeti na način da rade robnu marku za Spar,Lidl ili Kaufland (ako isti do tada nebudu imali svoj pogon za navedeni proizvod)?
Ukoliko ne zadrže Konzum, ovo je kraj “domaće” proizvodnje (ovoga što je ostalo sa stranim sirovinama).

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!


Predlažem svim radnicima Kraša i ostalih "vjerovnika"dobavljača neka pitaju Mercator koliko je"slovenskih" polica ostalo njima kad je Agrokor uzeo Mercator, nakon toga nek se zamisle da li smatraju da će za 5 godina moći preživjeti na način da rade robnu marku za Spar,Lidl ili Kaufland (ako isti do tada nebudu imali svoj pogon za navedeni proizvod)?
Ukoliko ne zadrže Konzum, ovo je kraj "domaće" proizvodnje (ovoga što je ostalo sa stranim sirovinama).

Robne marke su smece: proizvode ih firme koje rade na minimalnim marzama i rezu troskove gdje je god moguce da bi prezivlle.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close