Do kad će se gutati neistine sindikata u javnom sektoru?

Naslovnica Forum Komentari članaka Do kad će se gutati neistine sindikata u javnom sektoru?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ne pišite gluposti, plaće radnika, pišem znači isključivo za RADNIKA, MAJSTORA….isl. u privatnom sektoru su naveliko premašile plaće istih u javnom ili ti državnom sektoru. nas uništavaju izmišljena tzv. uhljebnička radna mjesta te ogroman broj nepotrebnih županija, općina, mjesnih zajednica, udruga, agencija, birokracije, zamjenika zamjenika šefa, direktora, koordinatora itd. tu odlazi ogroman novac iz državnog proračuna. jedino rješenje je drastična promjena tj. preustroj kompletne države. samo tko će to napraviti, tko će izbaciti na ulicu 350.000 nepotrebnih? nažalost, od početka 91. je vođena kriva politika uz sav lopovluk i kriminal do dana današnjeg, uz uništenu proizvodnju hrane i energije mi smo zadnja rupa na svirali. da bi se to promijenilo potrebna je velika promjena počevši od vrha vlasti i ttenutnih svih političkih igrača koji su na sceni, a to bez velike pobune, otpora, naroda (revolucije) nije moguće.

@DonIto-sve se može kad se hoće! Višak zaposlenih kroz program tercijarizacije prebaciti u privatni sektor!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Stigao  novac  /  razlika  HZZ- ove potpore  /  za one firme i  djelatnike,  koji  u prvoj podjeli novaca – nisu primili  minimalan iznos plaće  prema dostavljenom zahtjevu …..za potporu   3 / 2020.

Da li nam  možete reći  , kakva je situacija u Margaretskoj- gdje se nalazi direkcija HZZO-a,?

Naime, rečeno je slijedeće: Nakon posljednjeg potresa , zgrada u kojoj se nalazi HZZO je stanju

..da se ne smije koristiti.. SVI zaposlenici su raseljeni, traži se lokacija za premještaj , a ono što je  trenutno dovelo do velike nelikvidnosti u plaćanjima –  je činjenica , da je sva tehnika- kojom  se vrši sustav automatske obrade podataka plaćanja pa i formiranje naloga i sva evidencija – VAN SUSTAVA.

Zbog toga se do daljnjeg ne vrše plaćanja prema partnerima,  a zakašnjenje više nije moguće

podnositi, jer blokade računa – pravnim subjektima   otežavaju poslovanje, krivicom države.

Pišete o tolikim nebitnim problemima, a ovo što je cijeloj državi gorući problem….ni riječi.

New Report

Close