Diplomski rad

Dragi Suforumaši (dalje u tekstu DS),

Vrijeme mi je diplomirati (na Ekonomiji) a to znači i napisati diplomski rad. Odabrah izanalizirati rad 5 najstarijih otvorenih domaćih investicijskih fondova (odnosno one koju su najduže na našem tržištu – od 2002.), a posebnu pažnju u radu staviti na detaljnu analizu prinosa. Prinose bi analizirao po kvartalima jer ipak je to još dost kratko vrijeme rada fondova pa da mi ne budu tablice od samo pet redaka i stupaca 🙂 Naravno, to neće bit ono puko “od 1.1.2003. do 31.3.2003 RBA Balanced je narastao 3,2%” već ću zagrebatu o one standardne devijance,.. uglavnom statistike će bit.
Neke drastične i “šokantne” podatke budem pokrijepio sa objašnjenjima u footnotama (kao sad u slučaju plive i ZB aktiva te zakonske regulative koje to omogućavaju iako je ZB Aktiv prenov fond da bi se našao u mom odabranom društvu fondova),…

E da bi to valjalo molio bih sve vas DS-e da mi pomognete sa konstruktivnim savjetima, nekim vašim linkovima iz Favoritsa (ili Bookmarksa za Mozzila-lovere),… tj sa svime što mi može pomoći.

DS… puno vam hvala

Ps Ovu temu budem otvorio i na još jednom konkurentskom forumu pa ako ostavljam dojam needy osobe… pa u needy sam vremenima, te svaka pomoć je i više nego dobrodošla.
Samo se nadam da profesor ne posjećuje ove stranice.

All shipping lanes lead to China.

ah toknezev jesi se aktiviro, te dioncie, te fondovi, covjece [smiley1]

De ajde… mailaj mi taj diplomski kada zgotoviš… [smiley1]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...


ah toknezev jesi se aktiviro, te dioncie, te fondovi, covjece [smiley1]

I to mi je tek hobi, odnosno drugi posao. Prvi i glavni job mi jest taj da pjevam hrvatsku himnu na borbama pjetlova.


De ajde… mailaj mi taj diplomski kada zgotoviš… [smiley1]

A kako da odbijem Seve? Pogotovo kad tak lijepo zamoli 😉

All shipping lanes lead to China.

New Report

Close