Dionice građevinskih tvrtki vraćaju se u velikom stilu

Naslovnica Forum Komentari članaka Dionice građevinskih tvrtki vraćaju se u velikom stilu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_palacg]

a kamo se to i kako dionice građ. tvrtki “vraćaju u velikom stilu”? npr. dionica dalekovoda (DLKV) nakon uspješne PSN, nedavno je objavila sklapanje posla od 60 mil EUR, cijena se gotovo nije ni pomakla! pred par dana objavili su novi posao od 10 mil EUR,a cijena ne da nije porasla nego je na tu vijest pala?!? tako da te priče o povratku (rastu) dionica građ. tvrtki ostaju samo puste želje! ova burza se neće pokrenuti dok ne prođu izbori jer ulagači čekaju promjenu tj. odlazak ove loše i neučinkovite vlade!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!


a kamo se to i kako dionice građ. tvrtki "vraćaju u velikom stilu"? npr. dionica dalekovoda (DLKV) nakon uspješne PSN, nedavno je objavila sklapanje posla od 60 mil EUR, cijena se gotovo nije ni pomakla! pred par dana objavili su novi posao od 10 mil EUR,a cijena ne da nije porasla nego je na tu vijest pala?!? tako da te priče o povratku (rastu) dionica građ. tvrtki ostaju samo puste želje! ova burza se neće pokrenuti dok ne prođu izbori jer ulagači čekaju promjenu tj. odlazak ove loše i neučinkovite vlade!

kakv si ti trol… hahahahahahahahahahaahahahahahahahahhaah

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

gdje se mogu vratiti dionice, ja bih svoje vratio onome tko mi ih je uvalio, po prilično povoljnijoj cijeni od uvaljivačke

Ovaj članak je reklama za PSN. To samo u HRV, znači treba sve dovesti u PSN da bi onda odjednom procvjetao. Naravno lako je procvjetati firmi kojoj netko izbriše dug po nalogu Linića ili već koga.

INGRA najveći dobitnik HAHAHAHHAHA

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

evo Viadukt predvodi povratak[emo_vrtimise]

New Report

Close