EN DE

DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi koji su danas zaradili -a ko nisu u nekoj povlaštenoj grupi dioničara – prodajući na 233 mogli su dionicu kupiti ili 27.10.08. ili početkom 2006.
Smatram današnje kretanje cijene neočekivanim poklonom , koji kao pristojan investitor neću odbiti.
Pogotovo ako ode još niže.

Ima li tko iz Diokija da mi potvrdi izgradnju produktovoda na trasi AC Zagreb – Sisak?
Koncem 7. smo se doregistrirali za djelatnost transport naftnih derivata produktovodima i drugim nespomenutim oblicima transporta.

i dalje čekati bližnju 2014, ili časno uzmaći, pitanje je sad….na drugim papirima puno je življe….

Kune nisu problem, kuna nema

i dalje čekati bližnju 2014, ili časno uzmaći, pitanje je sad….na drugim papirima puno je življe….

…dobit ćeš nečasni otpust…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Ima li tko iz Diokija da mi potvrdi izgradnju produktovoda na trasi AC Zagreb – Sisak?
Koncem 7. smo se doregistrirali za djelatnost transport naftnih derivata produktovodima i drugim nespomenutim oblicima transporta.

U Rafineriji u Sisku godišnje se proizvede oko 120.000 tona rafinerijskog suhog plina idealna sirovina za Dioki. To je na sadašnjem kapacitetu rafinerije, a budući da će se kapacitet utrostručiti sami računajte koliko je to tona. Etana ko u priči!!!

…dobit ćeš nečasni otpust…
[/quote]
—u biti sada je i tako svejedno u kojem si papiru, a sa ovim smo na sigurnom2014 [thumbsup]

Kune nisu problem, kuna nema

Baš sam si mislio kako ćemo ovaj tjedan dogurati do 300 kunića, ali mi se vidi da danas idemo prema 200 ! živijo OBAMA !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

hehe….zanimljivo kako sada nitko ne kupuje DIOK na 240 kn a na 400 ste se svi hvalili kako ga kupujete jer je jeftin i navlačili druge na kupnju!!! jel vam bar neugodno?
al ajde, DIOK je sada na razini povoljnoj za kupnju i isplativ, a nitko ga neće. čudni ste vi ulagači [lol]

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

hehe….zanimljivo kako sada nitko ne kupuje DIOK na 240 kn a na 400 ste se svi hvalili kako ga kupujete jer je jeftin i navlačili druge na kupnju!!! jel vam bar neugodno?
al ajde, DIOK je sada na razini povoljnoj za kupnju i isplativ, a nitko ga neće. čudni ste vi ulagači [lol]

ali pero čitav market je pao, sad je sve povoljno.. nemoš tako pričat!

Cookie Monster

Neće valjda blokada ? Na koliko je ?

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Nije, ali bi mogla danas. USA – 5 % , Azija u prvom satu trgovanja – 6 %, Europa prošli dan završila -5%, CROBEX – 5%. Diokica se držala sa samo – 1.5 %. Nekako mi se čini da bi danas mogla nadoknaditi gubitke. Još kada pogledam potražnju, pada mi mrak na oči 🙁
Mogao bi nam se desiti stampedo na početku trgovanja i još jedan u nizu crnih dana.
Blokada bi trebala biti na 212 kn.
Sretno nam bilo!

Najnovije vijesti sa dalekog istoka su puno bolje 🙂 Valjda će biti dovoljno!

New Report

Close