Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobre vibracije stižu od ministra Banožića, pregovara se nabavi Stykera. I to netko mora servisirati. Količina potencijalnog posla se uvećava.

Što se tiče organizacijskog restrukturiranja očekujem u konačnici prodaju energetike te nestanak grupe ili SV kako god bilo. Strojna će se isto utopiti u to.

Što se trebalo ugasiti će ugasiti ind.rješenja..

Kao grupacija se neće ugasiti jer je ĐĐ brend i kao ni VLEN što se nije ugasio nakon preuzimanja neće ni ĐĐ..

Da su ga mislili ugasiti već od kad bi proglasili stečaj grupacije..

To je moje razmišljanje i nije nagovor na ništa 🙂

Država mora ostati u vlasništvu i to je jasno kao dan, pogotovo kad je gigant voljan ulagati u ĐĐ koja poanta i korist da se ugasi grupacija ? nema 🙂

Eto 15.radnika, mora da je diša već zbrisao 🙂 nema kod Čeha zahebancije

Jedna od tvrtki iz grupacije Đuro Đaković ide u stečaj

sitnariba, 30.09.2021. u 09:14

Što se trebalo ugasiti će ugasiti ind.rješenja..

Kao grupacija se neće ugasiti jer je ĐĐ brend i kao ni VLEN što se nije ugasio nakon preuzimanja neće ni ĐĐ..

Da su ga mislili ugasiti već od kad bi proglasili stečaj grupacije..

To je moje razmišljanje i nije nagovor na ništa 🙂

Grupa je besmislena sa jednom velikom djelatnosti, specijalna vozila i sada par manjih. Mislim da će energetiku svakako, a možda strojnu obradu prodati kako bi ojačali core poslovanje SV. Na kraju će ostati samo Đuro Đaković SV 🙂

https://www.google.com/amp/s/www.b92.net/biz/vesti/region.php%3fyyyy=2021&mm=10&dd=06&nav_id=1932679&version=amp

Ima li kakvih vijesti iz Europske komisije? Gdje je zapelo?

vijesti su stigle. nekima

ti sad kupuju

a drugi se raspituju ima li vijesti

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Tako i meni to izgleda 🙂 ako netko zna to je Jutarnji, samo ne smiju ništa više pisati 😉

investimir, 07.10.2021. u 09:31

ti sad kupuju

investimir, 07.10.2021. u 09:31

ti sad kupuju

Danas nešto mršav promet. Izgleda da se vlakić već ispuhao.

@ radek

I jucer je vlakic dosta kasno krenuo.

Ovo je maleni rast pred 3Q obzirom da će biti puno puno bolji nego prošle godine, puno toga se popeglalo, lova ne curi više, gigant je unutra, a onda još EK  itd.. do kraja ovog mjeseca sve bi trebalo biti jasnije, da se natrpava lagano ekipa ovih dana, natrpava se.. živi bili!

New Report

Close