| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Budući da država kontrolira većinu duga diskont može biti i 80-90%.
Mislim da je puno važniji sada politički dojam uspješnosti vlade nego li išta drugo.
da prođu izbori pokazuje da te odluke neće biti ugodne niti za firmu niti za sadašnje dioničare jer bi ih inače donijeli sada pred izbore.
Đuro Đaković ima ogromnu perspektivu , cjena dionice je samo pitanje vremena kad će uzlaznom crtom , trenutno je ATPL u fokusu investitora jer se očito promet robe oporavlja , a poslije ekspanzije atpl , valjda slijedi ekspanzija đđ
Sve je moguće i ništa nije nemoguće kolega apatero1 😉
Bude to sve ok 👍👍
2019 gubitak 200 mil kuna
2020 gubitak 150 mil kuna
2021. Stvara se ĐOBITAK 9 MILIONA KUNA
ZAR TRIBA JOŠ NEŠTO DODATI
Pa evo 2019 g cjena dionice je bila 50 kuna , a danas je 4 , 19 kuna , što reći
Neki znaju znanje. Tatravagonka planira u Gredelju za 2022. godinu podignuti promet 10 puta. Nadam se da će se i u Đuri ponoviti nešto slično i da će ono malo dionica što ostane vrijediti 10 puta više kroz koju godinu.
Bude to sve ok 👍👍
Čestitke hrabrim ljudima i na žalost poginulima, ne ponovilo se nikad više..
Još jedan od razloga da ĐĐ mora ići dalje i bolje..
Otkako sam zadnji puta nesto sitno prokomentirao Djuru ovdje na Forumu, na samo jednoj ali vrijednoj kriptovaluti sam u tjedan dana ponistio kompletan 6-znamenkasti gubitak na Djuri.
Kada nakon godina agonije u tjedan dana zaradis ne 300% nego 3000% ili 30x ulozeno, osjetis brutalno olaksanje.
Sve i da Djuro ode na 1 kn (a nece, moze biti samo bolje), napokon disem punim plucima😊
Kolega Viper, koja valuta je u pitanju?
Otkako sam zadnji puta nesto sitno prokomentirao Djuru ovdje na Forumu, na samo jednoj ali vrijednoj kriptovaluti sam u tjedan dana ponistio kompletan 6-znamenkasti gubitak na Djuri.
Kada nakon godina agonije u tjedan dana zaradis ne 300% nego 3000% ili 30x ulozeno, osjetis brutalno olaksanje.
Sve i da Djuro ode na 1 kn (a nece, moze biti samo bolje), napokon disem punim plucima😊