Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 18:09
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

radek, 03.05.2021. u 10:46

Budući da država kontrolira većinu duga diskont može biti i 80-90%.

ne može, zbog EU pravila jer bi to bilo pogodovanje jednom dioničaru!

radek, 03.05.2021. u 10:46

Mislim da je puno važniji sada politički dojam uspješnosti vlade nego li išta drugo.

taj dojam je bitan još 15 dana dok ne prođu lokalni izbori, a to što vlada odgađa odluku i čeka

da prođu izbori pokazuje da te odluke neće biti ugodne niti za firmu niti za sadašnje dioničare jer bi ih inače donijeli sada pred izbore.

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Ne brinite kolege za nas dioničare, znamo mi da nam želite sve najbolje 🙂 ali nebu išlo 😉

Držimo se dioničari, dobro je 😉

Đuro Đaković  ima ogromnu perspektivu , cjena dionice je samo pitanje vremena kad će uzlaznom crtom , trenutno je ATPL u fokusu investitora jer se očito promet robe oporavlja , a poslije ekspanzije atpl , valjda slijedi  ekspanzija đđ

Sve je moguće i ništa nije nemoguće kolega apatero1 😉

sitnariba, 05.05.2021. u 06:42

Bude to sve ok 👍👍

2019  gubitak 200 mil kuna

2020  gubitak 150 mil kuna

2021. Stvara se ĐOBITAK 9 MILIONA KUNA

ZAR TRIBA JOŠ NEŠTO DODATI

Pa evo 2019 g cjena dionice je bila 50 kuna , a danas je 4 , 19 kuna , što reći

Neki znaju znanje. Tatravagonka planira u Gredelju za 2022. godinu podignuti promet 10 puta. Nadam se da će se i u Đuri ponoviti nešto slično i da će ono malo dionica što ostane vrijediti 10 puta više kroz koju godinu.

apatero1, 05.05.2021. u 07:05

sitnariba, 05.05.2021. u 06:42

Bude to sve ok 👍👍

Čestitke hrabrim ljudima i na žalost poginulima, ne ponovilo se nikad više..

Još jedan od razloga da ĐĐ mora ići dalje i bolje..

https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/dan-kada-su-radnici-dure-dakovica-svojim-tijelima-sprijecili-jna-da-odveze-tenkove-iz-tvornice-1490495

Otkako sam zadnji puta nesto sitno prokomentirao Djuru ovdje na Forumu, na samo jednoj ali vrijednoj kriptovaluti sam u tjedan dana ponistio kompletan 6-znamenkasti gubitak na Djuri.

Kada nakon godina agonije u tjedan dana zaradis ne 300% nego 3000% ili 30x ulozeno, osjetis brutalno olaksanje.

Sve i da Djuro ode na 1 kn (a nece, moze biti samo bolje), napokon disem punim plucima😊

Kolega Viper, koja valuta je u pitanju?

viper666, 06.05.2021. u 22:56

Otkako sam zadnji puta nesto sitno prokomentirao Djuru ovdje na Forumu, na samo jednoj ali vrijednoj kriptovaluti sam u tjedan dana ponistio kompletan 6-znamenkasti gubitak na Djuri.

Kada nakon godina agonije u tjedan dana zaradis ne 300% nego 3000% ili 30x ulozeno, osjetis brutalno olaksanje.

Sve i da Djuro ode na 1 kn (a nece, moze biti samo bolje), napokon disem punim plucima😊

Kolega Radek, radi se o EarnX kriptovaluti

New Report

Close