Dalić definirala što je u srcu Agrokorovih problema

Naslovnica Forum Komentari članaka Dalić definirala što je u srcu Agrokorovih problema

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dok je u „središtu Agrokorovih problema, kako kaže Dalić, „neadekvatno korporativno upravljanje“ u središtu problema građana Hrvatske, već je a i biti će „spašavanje Agrokora“.
Sigurno bi bilo bolje da nije u to spašavanje utrošila „sve svoje znanje i svu svoju energiju“. Faktura tog „znanja i energije“ već je naslovljena na građane Hrvatske. Pitanje je samo visine i odgode plaćanja!!! To je faktura sa PDV-om. PDV-e te fakture ići će političkoj akademiji HDZ-a

Ta se žena istinski trga ko sumanuta za taj Agrokor… Zašto nemam povjerenja u nju…….?
/ nemam odgovor na to /

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

gospodjo, upravo ste vi politicari sve ovo dozvoli i pustili da se sakrije dug od 13 mlrd EUR te da nase mirovina izgube 30% vrijednosti.
sada bi bilo barem malo korektno da jasno kazete da je ucinjenzlocin i kazneno gonite fond managere koji su unistili nase penzije i sve koju su doveli agrokor do ovdje.
to bi po meni bilo srce problema agrokora, jer spasioti nemret gotovo nista-doci ce do otpisa dugova, fiktivna dugovanja koja potjecu iz 2017 su vam vec sola i vi stavrnio nemate sto osim da barme malo raji date gusta pa ih slancite na preko 5 godina..

New Report

Close