Daju malo, uzimaju puno: Na 100.000 kuna štednje kamata 520, a kredita 5920 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Daju malo, uzimaju puno: Na 100.000 kuna štednje kamata 520, a kredita 5920 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Novce u čarapu pa neka nađu izvor kreditiranja. Isto tako ovakva zatezna kamata nema smisla, jer što su to izgubili vjerovnici dok čekaju naplatu duga.

Spavaj mirno Vujčiću Borise jer prema definiciji Hrvatske Nepotrebne Banke to ne spada u kategoriju lihvarenja i lihvarskih kamata. Vratite ljudima oglase sa rasvjetnih stupova koji su bili puno jeftiniji za podizanje kredita (u odnosu na kamatu na štednju) u odnosu na današnje bankarske prakse.
Privatiziramo dobitke, socijaliziramo gubitke. Živjela Hypo banka!

Boro Vujčić je šef Hrvatske Nenarodne Banke, omjer 11:1 njemu donosi puno veću plaću od 3:1, zato on to tako

Čitajući naslov, na prvu, sam pomislio na hrpu beskorisnih političara, župana, raznih agencija i inih uhljeba koji ne žive od svog rada i samo mute društveni prostor!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ZIBOR 12M 0,52
EURIBOR 12M -0,109

…i koliko bi sada trebala biti kamata na oročenu štednju, međutim s obzirom da se banke kod centralnih banaka zadužuju praktički beskamatno, kamate na kredite bi morale biti daleko niže ali to je stvar tržišta, tko voli nek izvoli, pogotovo peglanje minusa po tekućem

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Cudi me de ekipa i drzi lovu na racunu uz 0% kamata.. al dobro valjda ce poceti i traziti pametnija mjesta gdje diverzificirati kapital

u danasnje vrijeme usporedjivati koliko je PUTA kamata na stednju manja nego na kredite mogu samo matematicke i financijske neznalice. spektakularan tekst je takodjer primjereniji zutom tisku nego poslovnoj novini.

usporedjivati se moze SAMO u apsolutnom iznosu, pa treba napisati da je kamata na stednju za 5,4% manja nego na kredite, sto je puno. Npr za stambene stedionice je ta razlika zakonom ogranicena na 3%.

Lihvari se na Balkanu kad se u Europi ne može. To se neće promijeniti ni ulaskom Hrvatske u Euro-zonu ni uvođenjem eura.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovdje je sve rečeno: https://www.bankazlata.com/stednja/

New Report

Close