Čičin Šain naglasio koje cjepivo koje najslabije djeluje protiv omikrona

Naslovnica Forum Komentari članaka Čičin Šain naglasio koje cjepivo koje najslabije djeluje protiv omikrona

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Poslovni hr kako vas nije sram objaviti ovu glupost?

Taj majstor čićin poziva na cijepljenje booster dozom i tvrdi ujedno da 2 doze prije boostera ne djeluju na omikron a booster je isto cjepivo kao i prve 2 doze i ono djeluje. Prve 2 doze npr. astrazenike nisu dobre za omnikron a treća je dobra!

“Čičin Šain je rekao kako istraživanja u njegovom i laboratorijima njegovih kolega upućuju na to da je omikron varijanta koja vrlo efikasno izbjegava imunološko prepoznavanje.

Kada uzgajamo virus u prisustvu seruma osoba koje su cijepljene različitim cjepivima koja su dostupna na hrvatskom tržištu, vidimo da, u osnovi, osobe koje su dva puta cijepljene, bilo AstraZenecom ili Pfizerom, nemaju kvalitetan odgovor.”

Koja su to njegova istraživanja? Kod pisanja maturalnog rada djeca nauče i primjene pravila navođenja izvora podataka. Pravi znanstvenici su u labosima i važnim konferencijama (traženi su) a majstor čičin ćići doma pred kompom i čeka video sastanak s novinarčićima ih HR.

Poslovni hr dužnost vam je tog majstora čičina prijaviti institucijama zbog širenja panike, straha, dezinformiranja te prevare. Prvo je šireći paniku, strah i dezinformacije uvjerio ljude da se cijepe, a sada te iste uvjerava da se opet moraju cijepiti jer prva 2 cjepiva ne djeluju.

Kad prijavite njega prijavite sebe zbog zbog istog!

 

New Report

Close