Česima smo se nekad smijali kad su na more dolazili noseći paštete, a danas…

Naslovnica Forum Komentari članaka Česima smo se nekad smijali kad su na more dolazili noseći paštete, a danas…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Česi su svojevremeno dolazili kod nas na odmor sa paštetom a sada Hrvati idu kod njih da rade za paštetu.

Paštete su danas kvalitetnije 😀

Jbg, oni su odavno pokopali svoje partizane i ustaše. Bravo česi i čehinjice😃

Bolje nismo ni zaslužili jer smo pričali viceve o ljudima koji su po svemu kroz povijest bili ispred nas. Gdje se školovala naša inteligencija nego večinom u Pragu, od kud je došla prva nogometna lopta u Split, gdje je bilo industrijsko središte Austro-Ugarske, gdje je njihova književnost, znanost, umjetnost u odnosu na naša postignuća. Mi se hvalimo arhitekturom i povijesnim središnjicama gradova koje nam je napravio i projektirao stranac, a prirodu i klimu nam je dragi Bog greškom podario. I dan danas, na začelju Europe, mislimo da se nekakvim dekretima, referendumima diže standard umjesto da se sjetimo Čeha i njihovih pašteta pa krenemo s te pozicije njihovim stazama.

po nekim povijesnim istraživanjima, hrvati potječu upravo s predjela češke odakle je dio tih plemena došao na more (i očito podivljao pa smo postali takvi kakvi smo danas)….da smo porijeklom doista s tih krajeva vidi se i po mnogim sličnim riječima pa kad pričate s čehinjom ona priča svoje, vi svoje i odlično se sporazumijete 😁

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Češka je zbog provedene lustracije ( maknula je 150 000 neprijatelja nacije i drzave sa svih duznosti ) medju najnaprednijim i najuredjenijim drzavama u Europi. Tako dugo dok se udbase-petokolonase ne udalji od upravljanja drzavom oni ce sve poduzimati da ta drzava oslabi i u konacnici propadne.

Romel, 24.05.2019. u 20:10
Česima smo se nekad smijali

Smijemo se i Afrikancima.
I tu bi se mogli iznenaditi za koju godinu.

što gore, to bolje. ne znam da li ćemo se imati ikome smijati za koju godinu. uostalom, neće se tko ni imati smijati. ima nas ispod 4 milijuna!
hrvati se uvijek nekom smiju i izruguju nekom.

New Report

Close