Moj je dojam da je ovo kontinuitet politike prethodne vlade. Hyperinflacija optimisticnih obecanja ciji je jedini cilj da se kupi sto vise vremena. Dovoljno vremena da se doceka nakakav globalni oporavak koji ce se napokon preliti i u Hrvatsku u formi povoljnijih kredita.
Budite oprezni. Nemojte se zaduzivati vjerujuci obecanjima kako oporavak samo sto nije poceo. Kada i ako oporavak pocne imat cete dovoljno vremena da se zaduzite.
Uz sva obecanja jos nitko nije investirao novac u Hrvatsku. Dosta ih izvlaci novce. IKEA je smanjila investiciju za 60%.
Moj komentar za 100 dana vlade je: Puno zuje, jako malo meda daju.
Slažem se Twix, u 100 dana ostavrili su komunikaciju preko fejsa i tvita, popio nam, ono malo preostale krvi nakon jace i šukija, linić, izgubili smo polja u SIRIJI zbog ulagivačke politike…potrgao nas čaćić sa brojkama …spomenuo je barem 15234234513 46746246723 4625236237232 76736252 kuna…AL JOŠ UVIJEK NIŠTA…BAŠ NIŠTA….zapravo nije baš ništa…PDV je 25 %.
A ja glasao za njih…tj za Jurčića…bilo je bitno samo ADZ skinuti…al sad vidim da je došao Murta umjesto Kurte…
Meni nije jasno kako ti ljudi sami sebi nisu dosadni kada pričaju uvijek isto. Slušam odgovore Milanovića, jučer Čačića na KN, Linića itd. Oni nama pričaju da su detektirali problem. Onda slijedi famozna rečenica: "ne bi toga bilo da se nešto učinilo prije 7-8 godina!" I tako stalno. U HRV se vlast izabere i onda detektira problem i kaže ne možemo baš puno jer su prethodni sve uništili! Onda malo ćemo povećati PDV npr. kaže Mili-Vanili.Nema čovjek pojma o ekonomiji a rješava po sistemu "odlučno-možda". Čovjek je na razini Sanadera: ja sam premijer-bit će kako ja kažem! Ostali su u ešalonima i tamo će i ostati.
ovome se nema sto dodati dugo nisam procitao kvalitetniji komentar
Moj je dojam da je ovo kontinuitet politike prethodne vlade. Hyperinflacija optimisticnih obecanja ciji je jedini cilj da se kupi sto vise vremena. Dovoljno vremena da se doceka nakakav globalni oporavak koji ce se napokon preliti i u Hrvatsku u formi povoljnijih kredita.
Budite oprezni. Nemojte se zaduzivati vjerujuci obecanjima kako oporavak samo sto nije poceo. Kada i ako oporavak pocne imat cete dovoljno vremena da se zaduzite.
Uz sva obecanja jos nitko nije investirao novac u Hrvatsku. Dosta ih izvlaci novce. IKEA je smanjila investiciju za 60%.
Moj komentar za 100 dana vlade je: Puno zuje, jako malo meda daju.