Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Burze: Nafta jeftinija 6,28 posto ne pomaže Crobexu

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: Nafta jeftinija 6,28 posto ne pomaže Crobexu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

u ovo doba divljih oscilacija svuda po svijetu crobex djeluje kao utočište i idealna burza za ulagače penziće i one sa slabim srcem. a kad ulagači po svijetu počnu vjerovati da je s balonom nafte završilo, počet će rasti i crobex.

lijepi članak, u zadnje vrijeme sve bolji članci, baz drukanja, kak je je., Smo tak i dalje!

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Petrov , vi svakim danom sve bolji;)))

A recite mi kak je nafta mogla utjecati na crobeks, kad je u trenutku zatvaranja zse pala samo 3 dolara. Ovaj rusvaj se dogodio popodne, kad su i ameri počeli izlijetati iz nafte i ulaziti u dionice.

Mislim da su to kruške i jabuke, uspoređivati nas i amere u istom danu. Pa ne mogu oni utjecati na nas kad kasne 6 sati.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Mislim da su to kruške i jabuke, uspoređivati nas i amere u istom danu. Pa ne mogu oni utjecati na nas kad kasne 6 sati.

Poštovani kolega Simone, naftom se trguje i u Londonu i u New Yorku, a odjeljak "Eho s globalnog tržišta kapitala" uvijek napišem prije nego što trgovanje na Zagrebačkoj burzi završi. Kako bih inače stigao do 16:40 napisati više od tri kartice teksta? Dakle, sudionici našeg tržišta kapitala ne reagiraju ili ne prate cijenu sirove nafte. Njen oštar pad dogodio se između 15:15 i 15:45 po našem vremenu.

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

Dok banke podmire gubitke rizičnog kapitala ( hipotekarnih kredita ) CIJENA NAFTE ĆE PAST!

New Report

Close