Burilovićeva pobjeda poruka Ivici Todoriću

Naslovnica Forum Komentari članaka Burilovićeva pobjeda poruka Ivici Todoriću

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ne nije ga postavio gazda jezda.nemojte biti smješni.ministrstvo poljoprivrede je ispostava agrokora, a ovaj je bio čobiju pomoćnik.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ma kakav Todorić…briga njega za komorom. Šta bi mu ona i da je ‘ima’? Samo njegov PiK Vrbovec ima 10X veće prihode od komore koja je svaki dan u medijima. On je iovako toliko moćan da ne znam jel može bit moćniji.

VI GORE ,KAJ KAŽETE ,BRIGA TODORIĆA ZA KOMORU.
VI STE SIGURNO IZ TODORIĆEVOG TIMA .A KAKO ZNAM????
ŽELITE UBLAŽITI UDARAC KOJI STE DOBILI.
JA ZNAM DA JE TODORIĆA,I NJEGOVU EKIPU BRIGA ZA SVE.
NIJE ON VIŠE MOĆAN,NIJE,KAO 2005 GODINE I VIŠE NIKADA NEĆE BITI ,MOĆAN.
ČAK JE I DALMATINAC VEĆI OD TODORIĆA ,JER JE OVAJ VEĆ STAR I SENILAN I NIJE ZNAL RASPORED JEBANJA.


Ma kakav Todorić…briga njega za komorom. Šta bi mu ona i da je 'ima'? Samo njegov PiK Vrbovec ima 10X veće prihode od komore koja je svaki dan u medijima. On je iovako toliko moćan da ne znam jel može bit moćniji.

briga je njega za sve, vidite da je zauzeo kvotu za solarnu energiju, što je bio sitan posao za građane koji bi nešto zaradili prodajom povlaštene cijene HEP-u. To nije veliki novac, ali on je to pokljuco.

Kakav Dalmatinac kakav raspored daj smiri se i.nemaš potrebe za vulgarnoscu. Sva moja veza s Todoricem.je da kupujem u Konzumu i neke njegove proizvode jer ih izbjeći ne mogu sve i da hoću kao i svi drugi u RH. Nitko ga ne može nikako izbjeći. A tramell,to što govoriš spada pod novce a to ga zanima u svakom segmentu a od komore novca nema znači to ga NE zanima. Njegov interes je novac i samo novac.

Komora ima oko 200 mil prihoda a nakon zadnjeg rezanja oko 150 mil kuna. Ti prihodi su za Todu smijeh…Pik Vrbovec,Jamnica i Ledo svaki imaju po oko 2 mlrd kuna prihoda! Prije bi rekao da je ovo bila osobna Kustrakova ambicija nego što Todu to interesira a mediji vole dramatiku i.intrigu.

Komorina sapunica nastavlja po starom političkom modelu HDZ – a. Ponovo hadezeovac na čelu HGK. Opreza nikad dosta, puše se i na hladno…
Ministar Maras je u pravu kad kaže da su skupštinari umjesto reforme izabrali opet politiku!?
“Sve sam sigurniji da treba mijenjati zakon o HGK na način da se osigura reforma komore ili da se ostavi članovima na izbor da li žele dobrovoljno plaćati članarinu i na taj način podupirati određenu politiku i nečiju političku ambiciju”, komentira danas Burilovićev izbor Maras.

NE ,TODORIĆA VIŠE NIŠTA NIJE BRIGA…..
SPAR ,INTERSPAR DJELUJE U 35 ZEMALJA ,KAUFLAND I LIDL ZAUZIMAJU ČITAVU EUROPU….
DALMATINAC POČINJE TEK 1993.ODNOSNO 2000.I DANAS IMA VIŠE NEGO TODORIĆ.
I NORMALNO DA GA VIŠE NIŠTA NIJE BRIGA…..
NOVINE I MEDIJI ,TELEVIZIJA ,DANAS PIŠU/GOVORE SVAŠTA ,PA TAKO MOGU I NAPISATI ,KAO ,DA TODORIĆU ,IDE DOBRO……….


briga je njega za sve, vidite da je zauzeo kvotu za solarnu energiju, što je bio sitan posao za građane koji bi nešto zaradili prodajom povlaštene cijene HEP-u. To nije veliki novac, ali on je to pokljuco.
pa nije Marčinko sa pozicije predsjednika uprave PIk Vrbovec otišao u ministarstvo gospodarstvo, i to centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, zato što mu je mozak otišao na kvasinu.
trebo je netko napraviti prljavi posao za gazdu i pobrinuti se da niti kw povlaštene energije ne pobjegne.
rečeno = učinjeno.

pa nije todorić odradio komoru zbog love nego zbog utjecaja.
svi zakoni koji idu u sabor a tiču se gopodarstva prolaze kroz komoru , cijeli lobbying i networking ide preko komora u cijelom svijetu.

nadam se da će sada agrokorovi ljudi od komore napraviti austrijski ili turski model pa će svi imati koristi od toga.a todorić najviše normalno.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

TODORIĆ
STARAC PRED SMRĆU.
PITANJE JE SAMO VREMENA
MOŽDA DANAS ,MOŽDA SUTRA………
SVAKO ZLO,NJEMU I NJEGOVIMA….
NEKA SE JOŠ JEDANPUT PROŠEĆE ,OKOLO ,JER SUTRA MOŽDA VIŠE ,NE BUDE………

A,MISLIM ,DA SU VEĆ I SAMI SKUŽILI DA IDEJU KRIVIM PUTEM..
ALI ZATO SE TREBAJU BRINUTI ,NEKAKVI DIREKTORI,ŠEFOVI………..

zagorci hraniju njegovu kuju,koja ima dva peseke ,dovukla ih je iz zagreba ….sinovi su veliki ,samo metar i pol ,imaju male igračke ,a gospon ,gazda je star i ima jako maloga ,premaloga ….nezadovoljavajući ..još sam 2005 vidjela …i zato neka drugi puta dobro misliju ,tko će ići van pometati parkiralište ispred njihovoga lokala …preporučujem za njihovo dobro.

New Report

Close