Britanski farmeri žele da im Hrvati dođu brati voće i povrće

Naslovnica Forum Komentari članaka Britanski farmeri žele da im Hrvati dođu brati voće i povrće

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To je naša prilika i budućnost. Treba što prije ukinuti industriju, povećati broj zaposlenih u državnoj upravi, bavit se turizmom tko ima apartmane, a ostali lijepo brati jagode i jabuke, pravac Engleska pa ćemo vidjeti tko će biti bolji od nas. Hrvati u banane, živjeli!!!!

pored milion hektara neobrađenog poljoprivrednog zemljišta Hrvati će u branje u GB da bi preživjeli, BRAVO SVIM VLADAMA I ONIMA KOJI SU BILI I JESU U NJIMA SVIH ZADNJIH 15 GODINA!!!

Paradoks,,,zemlja sunca,vode i nezagadjenosti ce izvoziti poljoprivrednu snagu,umjesto da se omoguci domacim poljoprivrednicima da dobro proizvode i da zaposljavaju ,nase ljude .Stranci ih samo dobro iskoristavaju,pogotovo poljoprivrednici,i po restoranima ,nikad nisu placeni kako treba,to znam iz osobnog iskustva,bolje da vlada zasuce rukave i da ucini sve da poljoprivreda vec jedanput stane na noge,,,

To su vjerojatno mislili rekreativno pozvati hrvatske studente da zarade za
đeparac i nauče jezik……..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

logično je da i britanci i nijemci hrvate vide samo kao radnu snagu za najlošije plaćene i najprimitivnije poslove.

svaka zemlja se bori za svoje mjesto pod suncem, a kad je država neovisna, onda ima bolje predispozicije da se bori za sebe. no kad takva, neovisna država, svjesno uništi svoju industiju i proizvodnju, srozavajući se na svjetsko dno, onda se čovjek samo može pitati kako je moguće da netko bolje funkcionira pod tlačiteljima nego kad je slobodan.

New Report

Close