Brisanje destruktivnih nickova

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Brisanje destruktivnih nickova

Moram se obratiti poslovnom forumu, da ukažem na probleme koji jesu i kako ih ispraviti.

Na poslovnom forumu vidljiv je visok broj nickova čiji je zadatak bolje napisati da to nije zadatak već plaćen posao da neprestano bombardiraju negativnim vijestima poslovni forum i tako automatski putem straha obeshrabruju ulaganja u vrijednosne papire odnosno u dionice….

Stoga pravi zadatak svih članova jeste da konstruktivno djeluju i pokazuju na rješavanje problema a ne na stvaranje problema i velike količine straha a i time na dekonstruktivno djelovanje i obezvrijeđivanje imovine i rada a time na stvaranje loše poslovne atmosfere….

Stoga ovo je poziv svim normalnim članovima da podrže stvaranje pozitivne atmosfere i da se negativni nickovi obrišu koji neprestano zatrpavaju teme s krizama, jer tema poslovnog foruma nije kriza već stvaranje klime za poslovnu podlogu ili nuđenje rješenja…..
A na svim temama bi se trebalo baviti poslovanjem poduzeća na svakoj određenoj temi..

Sve ovo podsjeća kako oko 20 nickova a sigurno je i više organizirano, rade i iznose razne negative činjenice kao u kuponskoj privatizaciji kada su išli od branitelja do branitelja i govorili da će dionice vrijediti još manje…….
Samo što su taj način rada zamijenili s poslovnim forumom i to bi se moralo zaustaviti……….

Eto toliko

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega ..pa vi ste sa Spancirom,Techmanom itd navlacili godinu dana,prvo ste udarali po ATPL,sad se vi samostalno premjestili na Petrokemiju.
U tome sto ste napisali ima istine,al bi onda trebalo pocet od vas.

Karlo nije ti lako.

ja sam za!
takve treba otjerati jer samo urusavaju sistem.

Puno podrška i od mene!


Puno podrška i od mene!

kolega puna podrška i mislim da ih stvarno treba brisati a pogotuve neke od njih koji nesuvislo pričaju da se čovjek nekada pita jeli to ljudsko biće ili je uspostavio kontakt s nečim što je još nepoznato ljudskoj vrsti.

[thumbsup]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ma koje brisanje negativnih nickova? Kad su proteklih godina svi luđački objavljivali pozitivne postove to vas nije smetalo? Svi su bili ili na LSDu ili na herionu, vidjeli svijet u bojama. Firme su i dalje bile hrvatska svakodnevnica, a cijele dionica otišle u nebo. Kako su tada otišle u nebo, tako sada idu u podrum. A kako se nickovi nisu tada brisali, tako se ne bi trebali brisati niti sada.

Podržavam ideju iako mislim da tehnički naprosto nije ostvariva.

Špekulanti kojima je cilj širiti paniku i kupovati što jeftinije, jednostavno će pootvarati nove nick-ove i pisati i dalje što žele.
Vjerujte, doći će i trenutak kada će ti isti početi pisati u superlativima, ali tada sa željom da prodaju što skuplje.
Strah i pohlepa dvije su stvari koje se međusobno isprepliću.
To nisu fizičke kategorije, kao što to nisu niti vrijednosni papiri i novac, a opet na burzi se sve vrti oko toga …

Također podržavam!
Zbog takvih koji instrumentitaliziraju ovaj forum ili ga pak koriste za iživljavanje skoro da nemam volje otvoriti ove stranice!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

lijepo je to dok je čovjek optimističan. Međutim, ako je optimizam posljedica neznanja ili situacije tek djelomično sagledane, onda je optimizam za moj pojam – upitan.
Onako iskreno, nikakav optimizam niti pesimizam ne utječe na moja dejstvovanja, tako da mi je osobno svejedno hoće li se nickovi obrisati ili ne.
Samo mi nemojte dirati forum "Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala "…

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

2. Pravila komuniciranja

Vrijeđanje – Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi. Poruke kojima je svrha vrijeđanje nekoga bit će izbrisane, a članovi koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će prvo opomenuti, a ako se i dalje neće pridržavati pravila, i izbačeni iz zajednice.
Od članova se očekuje da druge članove tretiraju s poštovanjem, ne vrijeđaju i omalovažaju ostale korisnike (npr. ne pišete da je nešto što je korisnik napisao glupo, blesavo, maloumno i sl., već recite da smatrate da je pogrešno ili da se ne slažete s time ili da je korisnik nešto krivo shvatio, izračunao, iščitao, itd.).
Također, strogo je zabranjeno kritiziranje drugih korisnika kao osoba, a predmet rasprave mogu biti isključivo korisničke poruke.
Usto, zabranjeno je vrijeđati moderatore u postovima, slati im privatne poruke ili mejlove uvredljivog sadržaja ili neprimjerenog rječnika ne zato jer je riječ o moderatorima nego isključivo jer ne spada u domenu kulturnih međuljudskih odnosa (pa makar oni bili i moderatori ).
http://www.poslovni.hr/g270.aspx

Ovo su moderatori napisali kao pravila komuniciranja na forumu.

Smatram da je najveći problem na forumu što se na masu pojedinih tema piše bez veze i totalno nevezano za pojedinu temu.
Kako god pisali konstruktivno ili destruktivno bilo bi dobro da se stave neke činjenice ili link da se oko pojedinačne teme može otvoriti rasprava pa da svatko može iznjeti svoju stranu pozitivnu ili negativnu.
Koliko god vi podcjenjivali snagu ovogo foruma razmislite gdje se vi informirate.
Masu komentara bi trebalo brisati za dobrobit burze ili prebacivati na teme komentara trgovanja a ne da neki likovi s iskustvom danas na nekim temama pišu ja bi to prodao da sam na vašem mjestu- ej pa to je čisto nagovaranje neiskusnih da danas prodaju.

Za vrijeđanje i ismijavanje što pojedini nickovi konstantno rade bi poduzeo trenutno isključivanje s foruma.

U potpunosti podržavam BigBossa i otvaranja ove teme

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ma kakvo brisanje nickova, pa nije forum sluzbeno glasilo zagrebacke burze.

Steta samo sto 1.1.2008 nisam vjerovao onima koji su govorili da smo svi skupa u velikom balonu.
Nego se hrabrio kako ce sve skupa biti bolje, a bez motike zaraditi 50% u godinu dana.

Ove price kako smo izvan globalnih zbivanja ostavite Ivi Sanaderu i pogledajte samo sto se desava sa prodajom stanova u glavnom grad

Dragi moderatori,

predlažem da umjesto brisanja "destruktivnih" nickova izbrišete ovu glupu temu


Dragi moderatori,

predlažem da umjesto brisanja "destruktivnih" nickova izbrišete ovu glupu temu

Jasno ko dan! [thumbsup]

KAKO DA VRATIM 50% MINUSA. JAO MAJKO MOJA JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

New Report

Close