Blitz – Cinestar multipleks i u Novome Sadu, slijedi Tuzla

Naslovnica Forum Komentari članaka Blitz – Cinestar multipleks i u Novome Sadu, slijedi Tuzla

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jako je dobro da se Cinestar, koji je svakako odličan poslovni franšizni koncept, širi u regiji na nove gradove! Isti se svakako dokazao do sada u RH, odakle je i započeo pohod na širu regiju, koja obuhvaća područje bivše Jugoslavije.
Rekavši navedeno, mislim da se autor u inače korektno napisanom članku, ipak trebao malo bolje potruditi i pojasniti u članku, kad je već imao potrebu kronološki navoditi gdje i kada su otvoreni novi Cinestar centri, sve gradove u kojima je u RH otvoren Cinestar multipleks!

Zanimljivo je tako da se u članku navode redom gradovi Rijeka, Zadar, Split, Šibenik, Osijek, Varaždin i Dubrovnik, nakon čega autor preskače ravno do Mostara, gdje je otvoren prvi Cinestar u Bosni i Heregovini, a potom navodi i Bihać, gdje je multipleks kino otvoreno 2014. godine.

Uz dužno poštovanje, s obzirom na činjenicu da je isti taj Blitz-Cinestar na hrvatskom istoku (vidi čuda!), u Slavonskom Brodu i Vukovaru otvorio još dva kina i to ranije od onog u Bihaću, u susjednoj državi, članak nažalost ostaje jako manjkav i površno napisan, zbog čega djelomično gubi na informativnosti!
Ovdje svakako treba reći da je djelomično u tekstu pobrkana i kronologija jer je kino u Dubrovniku otvoreno 2012. godine!
Uz sve navedeno, isti jako lijepo podcrtava ono što je i inače itekako opipljivo svima onima koji u RH žive istočno od linije Kutina – Virovitica a nisu, eventualno, stanovnici Osijeka; krajnju razinu neznanja, ignorancije pa i opće nezainteresiranosti o bilo čemu vezano uz Slavoniju, Baranju i Srijem od strane medijskih, političkih, ekonomskih i drugih struktura moći i utjecaja, koncentriranih u i oko naše prije prijestolnice!
Znam jako dobro da Vama, dragi autoru, kao ni Vašem portalu, Slavonija i HR istok nisu ni na dnu prioriteta i medijskog interesa, što nije samo Vaša krivnja, ali ipak bi se moglo i trebalo barem nekada potruditi napisati činjenično točan tekst, osobito ako iste podatke u tekstu u besprijekornoj točnosti navodite i za jedan Bihać, Novi Sad, Tuzlu, redom gradove u susjednim državama!

Ps. Znam, reagiram kasno, al bolje ikad… Iako nemam nikakvih iluzija o tome da će moje reagiranje polučiti bilo kakav pozitivan rezultat s obzirom na već rečeno!

New Report

Close