Blagi oporavak tržišta nekretnina krajem ove godine, a potpuni u 2015.

Naslovnica Forum Komentari članaka Blagi oporavak tržišta nekretnina krajem ove godine, a potpuni u 2015.

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

je puste želje, i onda je svizac zamotao čokoladu 🙂

možeš mislit da će se oporavit dok kamate ne padnu na neki EU prosjek, padnu cijene nekretnina i popravi se zaposlenost

omjer platežne moći, kamata i cijene kvadrata je poražavajući za HR u odnosu na EU, kao i veeeeelika količina izgrađenih i neprodanih stanova,

nije mi jasno kako profesionalne agencije za nekretnine uopće imaju računicu da drže na platnom popisu ikoga u hrvatskoj, čemu se oni nadaju i na što troše novce?

balon napuhanih nekretnina se odavno raspukao, drugi takav se možda neće napuhati za mnoga desetljeća. lokalne vlasti od zageba do dubrovnika i dalje svim silama blokiraju postojeće projekte i postavlja se pitanje čime se uopće agencije nekretnine mogu baviti? nadom da će osiromašeni vlasnici ostarjelih nekretnine nekom utrapiti svoje samozvano srebro po traženoj cijeni triput većoj od realne? malo sutra.

jedini razvoj nekretnina koji se može očekivati, kao preduvjet za sve ostalo, je gradnja proizvodnih pogona, a tome se može nadati tek kad postojeće oligarhije sdp-a i hdz-a zauvijek siđu s vlasti.

da, kupci cekaju da kupe stanove po 500 eura m2 (mozes mislit)izgradnja novog stana kosta 800-1200 m2 ovisno o kvaliteti ,nisu to dionice propalih firmi da se trze u panicnoj rasprodaju daj sto das ..

ovo je dno i krece novi ciklus

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

možete zamisliti gdje se sve može u europi kupiti stan po 4 soma ojra koliko traže vlasnici stanova na bačvicama u splitu. jeftinije je biti podstanar i višak novca trošiti na sebe nego stenjati 30 godina pod jarmom kredita i živjeti bijedno. vrijeme kada su mnogi poletjeli u stanogradnju radi ostvarivanja extra profita je daleko iza nas. nema više.


da, kupci cekaju da kupe stanove po 500 eura m2 (mozes mislit)izgradnja novog stana kosta 800-1200 m2 ovisno o kvaliteti ,nisu to dionice propalih firmi da se trze u panicnoj rasprodaju daj sto das ..

ovo je dno i krece novi ciklus

uze mi riječ iz usta, da samo za vas gradit će za soma eura i prodavat vama po 500 eura

pepe7

prodavat će po 400 eura ili tržišta neće ni biti, s političkim dirigiranjem ekonomije je svršeno.

New Report

Close