BDP razgalio Vladu, opet će rasteretiti plaće građanima

Naslovnica Forum Komentari članaka BDP razgalio Vladu, opet će rasteretiti plaće građanima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ima li ovaj rast BDP-a veze sa navodnom smjenom ravnatelja zavoda za statistiku?(tako se priča)

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Slučajni rast BDP-a koji, priželjkuju, treba stvoriti psihološko olakšanje u proračunima građana, nekoliko odluka prezentiranih kao socijalne, poput slučaja sa švicarskim frankom i Lalovčevog obećanja kako će smanjiti bankovne kamate za građane, možda su jedine šanse za dobitak izbora, ispravno procjenjuju dobro plaćeni američki spin doktori te savršeno tempiraju izbore (legitimno) prije nego li se sve zaboravi.

Nakon što su promjenom zakona o Državnom zavodu za statistiku osigurali vrlo tešku smjenjivost njegovog ravnatelja, počeli su nam dolaziti gotovo dijametralno suprotni podaci onim Eurostatovim. Svaka sličnost s grčkim statističkim uredom, namjerna je!

http://blog.vecernji.hr/naimekajje/prva-rata-iznenadne-ambicije-zorana-milanovica-stize-na-naplatu-7131

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

da pojednostavimo, nakon toliko kvartala pada,pada, pada, zar je još čudno da nekad moramo i porasti, pa nije Zoran baš toliki stručnjak da osigura pad u svim kvartalima svog mandata, netko je dobro primjetio, da je za ovo zaslužan privatni sektor, pa neće nitko dozvoliti da mu Milanović sa svojom svitom uništi plod dugogodišnjeg rada, bez obzira koliko se trudio, što se kaže, ponekad i ćorava kokoš ( iz SDP-ovog kokošinjca ) nađe zrno

New Report

Close