Bandić: Zašto Zagreb ne bi imao neboder od 200 katova?

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić: Zašto Zagreb ne bi imao neboder od 200 katova?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a realno, ako bi ovi bilio spremni sami izgraditi zašto nebi mogli napraviti i 200 katova, bilo bi super atraktivno imati takav objekt, ako je investitor spreman to financirati…

Pa možda zato jer se arhitektonski ni urbanistički ne bi uklopio u vizure grada ili zato sto je prostor uz Savu porozan i naplavan i bilo bi puno problema sa statikom ili opcenito jer se svakih sto do stopedest godina u Zagrebu dogodi veliki potres i Zagreb nije mjesto za gradnju takvih gradjevina.

Ti isti su navodno gradili Beograd na vodi. Taj projekat se uopće ne uklapa tamo. To je možda za Miami ili Dubai, nije za Beograd.

Gdje te “ludare” rastu? Zar ih bas sve Bandic mora pojesti😳

Zato što nitko nije naivan investirati toliki novac u državu gdje privatno vlasništvo nije zaštićeno, a caruju korupcija, podobnost, pravna nesigurnost i politika tipa “nije vam ovo Amerika”.

Neka si ga zgrade na Jakuševcu. Ovu lo.povu ne bu prošlo.
Zar nije dosta novaca purgera bacio na svinjogojsku farmu i podbrežje.
Tam jedino cigani žele živjeti.

A sad zamisli neboder s 200 katova, a na prvih 5 katova socijalni slučajevi.

Dajte ga već zatvorite prije nego što potpuno uništi Zagreb.

Referendum!

Ha neznam, vizura, ili kao nema jos takvih građevina…. zasto ih ima vani? Ako ima netko tko je blesav da investira i izgradi svojim novcem valjda ce provjeriti dali je tlo ok… i koliko mora dobre temelje napraviti… zasto smo protiv svega?

Vjerujem da bi bilo odlicno imati stan, poslovni prostor ili restoran na poziciji gdje cijeli grad imas na dlanu… i da bi investitori to uspjeli i prodati.

To je bitno za ulogu Hrvatske ko pročelnika mira i sigurnosti na zapadnom Balkanu . Sa vrha nebodera da bandićevi kokoti ateriraju pogled od Triglava do Vardara jel sve kokoši mirno spavaju.

New Report

Close