AZTN i dalje obezglavljen jer Vrdoljak ne želi Cerovca

Naslovnica Forum Komentari članaka AZTN i dalje obezglavljen jer Vrdoljak ne želi Cerovca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Oni koji nešto znaju o sportu, znaju da je najskuplji sport lovstvo. Tako je poznato da je Vrdoljak član Lovačkog saveza Hrvatske i Lovačkog društva Mursa iz Osijeka.
• Zakonom o lovstvu uređuje se gospodarenje lovištem i divljači. Gospodarenje obuhvaća uzgoj, zaštitu, lov i korištenje divljači i njezinih dijelova.
Poslovi gospodarenja lovištem i divljači imaju gospodarsku, turističku i rekreativnu funkciju te funkciju zaštite i očuvanja biološke i ekološke ravnoteže prirodnih staništa, divljači i divlje faune i flore.
Tako se definira politika lovstva!!! A kako se definira politika HNS-liberalnih demokrata??? Da li je to politika koja uređuje odnos između oligarhije i plutokracija do individua? Da li je to proaktivno( retroaktivno) djelovanje i izazivanje autokracije? Koliko li je u pravu Reinhard Kühnl u svojoj knjizi „Oblici građanske vladavine – liberalizam – fašizam“??? Zašto zov po totalitarizmu zaziva 33% njemaca,40% stanovnika Francuske i Velike Britanije, dok njih 60% u Poljskoj zaziva totalitarizam, kao uostalom i u večini drugih država???!!!
Tko utječe na politički izbor poslije izbora?Kada će političke stranke i njihovi lideri, već u izbornoj kampanji predstaviti svoju buduću administraciju?

New Report

Close