Arapi bi gradili resort vrijedan čak milijardu eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Arapi bi gradili resort vrijedan čak milijardu eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako će riješiti odvod fekalija za pet tisuća kreveta? Kao i do sada, ispuštanjem direktno u more ili prepumpavanje fekalija iz septičkih jama u cisterne pa isto u more kad nitko ne gleda.Ovo zadnje rade van sezone stalno i svugdje

Mišljenja sam da to treba omogućiti jer je Razvoj u svim područjima osnovni prioritet. Ne smije se naravno zanemariti utjecaj na okoliš te u sklopu kompleksa treba izgraditi i kolektor i pročistać otpadnih voda s kanalizacijom koja bi išla duboko u more. Naravno tamo bi se izbacivale PROČIŠĆENE VODE. Za ogroman broj kreveta i luksuza neophodna je i INFRASTRUKTURA a to je STRUJA, VODA i PLIN. Za te svrhe treba aktivirati novu INFRASTRUKTURU KOJA ĆE PODRŽAVATI UDESETOROSTRUČENJE BROJA STANOVNIKA U TOM KRAJU. Projekat je kompleksan ali jednako tako i gradske vlasti imaju obaveze da se sve ostalo pripremi projektira i izgradi. Što se tiče urbanizma sve naravno treba napraviti tako da se ne naruši izvorni izgled starog grada.

bio dole, mi smo avion za Crnu Goru. Ono dole je ošlo kvragu, neboderi, neboderi i samo neboderi. Kotor jedino sačuvan. drugo žali bože.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close