Amazon i Hrvatska pošta sklopili ekskluzivan posao

Naslovnica Forum Komentari članaka Amazon i Hrvatska pošta sklopili ekskluzivan posao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Još da urede poštanske urede,od kojih su neki zadnji put ofarbani prije 30 godina,izbace onu hrpu petparačkog smeća koje pokušavaju prodati u poštanskim uredima….i da,zaposle dovoljno ljudi….a da ponovo otvore neke urede koje su zatvoripi zbog “nerentabilnosti” , jer ć,HP je i dalje javna služba u državnom vlasništvu,a ne prvenstveno profitabilno poduzeće…

 

Vidjet ćemo što će biti od ovoga u praksi.  Ako bih gledao nedavno osobno iskustvo s HP, ne bih bio toliko optimističan.

Početkom godine sam naručio veći paket iz Njemačke kojeg je HP isporučila otvorenog. Srećom, sva roba je bila u paketu. Nikakav odgovor nisam dobio na upit koji sam poslao u HP.

Trenutno vraćam paket Amazonu koji nakon 20 dana od slanja nije stigao u Njemačku. Naravno, poslano preko HP.

Inače naručivanje s Amazon.de ide besprijekorno koristeći malboxde.com. Roba dolazi GLS-om u Hrvatsku. Iskustva su vrlo pozitivna nakon više godina korištenja.

Od ovoga dogovora očekujem fiksnu cijenu slanja u Hrvatsku za narudžbe s Amazona EU (ili barem njemačkog).  Ako naplata i dalje bude po kg (trenutno 8 € start + 4 € po kg)., vjerojatno se neće isplatiti izravna narudžba u Hrvatsku.

A jesu našli pravog partnera

Od 01.11. niti jedan račun nisu u kaslić stavili, kao ne stignu, fali im ljudi a bili bi partner amazonu, jaoooo

New Report

Close