Ako ste mislili jeftinije ljetovati, razmislite opet: ‘Cijenu noćenja ne namjeravam spuštati, mogu je samo podići’

Naslovnica Forum Komentari članaka Ako ste mislili jeftinije ljetovati, razmislite opet: ‘Cijenu noćenja ne namjeravam spuštati, mogu je samo podići’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Molim gospođu sa Cresa da obavezno javi kad joj dođu ti Česi.

Bolje je da u hotelu sa 100 soba bude iznajmljeno 10 soba po 10000 kn nego 100 za 5000kn.

Kategorizacija apartmana kasni 10g,iznajmljujete rupčage za masne pare,pivo na plaži 30kn i kukate za pdv na ugostiteljstvo,neizdajete fiskalizirane račune nego ponude.

A mi radni narod bi trebali radit 2 mjeseca da budemo 7 dana na moru sa obitelji.

O cijenama ne treba previše raspravljati. Ionako će ih odrediti tržište.

mali iznajmljivači nisu čuli za zakon ponude i potražnje

Ovi s Cresa su posebni; vec godinama gledam smjestaj tamo (Booking, Airbnb), sve same rupcage, a cijene kao da si na Maldivima. Samo nek si ona doceka te Cehe, ne znam preko kojeg mosta i trajekta ce doci do nje hahaha.

Neka dignu cijene!Mi domaći ne dolazimo.Samo dokazuju bahatost kao i prije.

Ova s Cresa je originalna kad spominje namete. Što bi morali reči poduzetnici i obrtnici. Njena roba, njena cijena, nadam se da će se dozvoliti ulaz tih njenih stalnih gostiju. Inače zaboli me za to kolike će cijene biti, nakon mnogo godina mene na moru neće biti. Koliko čujem oko sebe ljudima se ne riskira boravak u izolaciji ili respiratoru. Sretno vam bilo s poslom i cijenama, da je badava, neću ove godine nikud. Živim u predivnim kraju, pa ću nači nešto  kod kuće i okolici bez hrpe ljudi da se opustim. A vi sa cijenama kako želite, znate ja često kad se nešto napuše cijenom imam stav”nije da nemam, nego ne dam”.

Tko vas  hebe,  idem u svoju kuću koja je 30 km od mora,  gorivo je jeftino pa ćemo se vozat na plažu svaki dan🤘😎

Sada bi bilo najbolje da iznajmljivaci prodaju svoje aparmane za nista i ulaze u minuse, ne i ne!

Kako ono glasi hotelsko pravilo? Najskuplja soba je prazna soba! Što se cijena tiče, oni koji su primorani, oni će sniziti da bi preživjeli. Oni, koji imaju novaca u slamarici, oni će kalkulirati.

point, 18.04.2020. u 08:08

Kako ono glasi hotelsko pravilo? Najskuplja soba je prazna soba! Što se cijena tiče, oni koji su primorani, oni će sniziti da bi preživjeli. Oni, koji imaju novaca u slamarici, oni će kalkulirati.

Istina tocno pravilo, ali koji bi normalni gradjanin otisao na odmor bas sada u ovo vrijeme! Znaci svi postuju i trpe zatvorenost, ponasanja samoizolacija ali odjednom “desava se cudo”  Hr se proglasava free zonom turizma, dajte molim Vas!

New Report

Close