‘Agrokor posluje bolje nego prije, radimo na dvije teme’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Agrokor posluje bolje nego prije, radimo na dvije teme’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve je bilo unaprijed dogovoreno sa Borgom, Knightheadom i ruskim bankama…a sto se tice rezultata zlatnih koka Agrokora, to je Gazda poslozio a ne ovaj prištavac!

i ja bi poslovao bolje nego ikad prije da mi je hrvatski narod dao koju milijardu.
zavucite se u tu misju rupu i molite se bogu da vam pravi desnicari ne dodu na vlast( neka se nacionalisti ne pronadu u ovoj recenici)

Pravi desničari? Jesu li to oni koji desnom rukom brišu nos ili desnom rukom kradu? Prava prijetnja je kad bi došli situirani donositelji odluka koji vole ovu zemlju!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Borgovci pitajte Sanadera koliko mjesecno kostaju Čedo i Jadranka, čujem da nije malo, a trebat će vam 🙂


Pravi desničari? Jesu li to oni koji desnom rukom brišu nos ili desnom rukom kradu? Prava prijetnja je kad bi došli situirani donositelji odluka koji vole ovu zemlju!

Ne, tvoj primjer desnicara su ovi nasi komunisti koji su otkrili boga. Zapadni desnicari su za smanjenje drzavne administracija, smanjenje poreza i ostalih nameta, za slobodu izrazavanja, izbora i usredotoceni su na posao, a ne ovi nasi lopovi koji se u krunicu i Hrvatsku kunu dok je pljackaju

Više me nije strah ići u Konzumove supermarkete…….konkurentni su cijenama….imaju velike košarice proizvoda na sniženju…uvijek je nešto na akciji….popravljaju se u svemu OSIM U JEDNOJ STVARI…
K vragu!!!
Suhomesnati PROIZVODI – BOLNA TOČKA KONZUMA ….preskupi……preskupi… slabi odabir….
najjači je KTC.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close