7 kuna za 100 kilometara? Moguće je, i to u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka 7 kuna za 100 kilometara? Moguće je, i to u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kad padne cijena za ovako mali autic ispod 50 000 kuna onda mozemo pricati. Sve ostalo su iluzije.

dakle ovako: oni kažu da ja moram platiti 100.000 kuna da bih uštedio…nevjerojatno. ovi su gori od vozača auta od 50000 eura naviše koji se hvale kako im auto malo troši. kad će glupani shvatiti da je cijena benzina najmanja stavka kod automobila? pa moj auto troši u gradu 16-17 litara i ja se ne žalim. a kad stoji ugašen ne troši ništa. zamislite. 0 litara…..

...povijest se ponavlja...

Ovo nema nikakog smisla , ovakvo vozilo realno košta oko 20 000 kn, ako se proizvodi u KINI.

kome je do štednje, ima auta već za 60000 kuna sasvim solidnih, a do 80000 ima još solidnijih. to bi se jedino moglo podvesti pod potrebu ako živiš daleko od radnog mjesta i tu se jedino može uštediti jer gubitak na vrijednosti bit će najmanji u apsolutnom iznosu , a to je jedino bitno.
sve iznad 80.000 kuna je pitanje preferencije i svojevrsni luksuz ili statusni simbol. nikome ne treba auto koji troši 5 litara, a košta 50.000 eura, ali takvi se auti prodaju jer ljudi ne razmišljaju da je trošak goriva najmanja stavka kod vozila.

...povijest se ponavlja...

“tvrtka” – danas se svašta naziva tim imenom… pomislio sam da je ovo još jedna uspješna hrvatska priča, a ono najobičniji trgovac kineskim automobilima

New Report

Close