5 mjera koje će vas spasiti od ideja zaposlenika

Naslovnica Forum Komentari članaka 5 mjera koje će vas spasiti od ideja zaposlenika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pozdrav autoru,

Redovito citam poslovni.hr, ali ovaj clanak me je prisilio da se registriram i napisem komentar, od kojih se vjecno suzdrzavam. Ovaj put sam ipak htio napisati nesto. Citajuci clanak, mislio sam da se radi o nekom stosu, te da ce isti zavrsiti sa porukom – napravite sve suprotno! sve sto je napisano je potpuno krivo i netocno, a za inovativnoscu nema nikakve poveznice. Ovakav management se vise ne moze prakticirati nigdje.

Nadam se da je u Vasoj kompaniji, atmosfera drugacija. Sa ovim clankom, sumnjam da ste doprinjeli imalo kompaniji, pa cu vjerojvati da je suprotno.

Inace, sto manje ovakvih calanaka bez potpisanih tiranina.
Lp,

Pozdrav,

apsolutno se slažem s Vama – takav se menadžment (uspješno) ne može prakticirati nigdje, a preporuke su točne i korisne samo ako iz nekog razloga želite izbjeći to da svi u organizaciji aktivno promišljaju što i kako rade i predlažu načine za poboljšanje. A, kako i stoji na samom početku članka – “za sve one koji vide smisao u poticanju prijedloga zaposlenika – samo se ponašajte potpuno suprotno.”.

Što se tiče moje organizacije – inovativnost i kreativnost kod nas imaju iznimno važnu ulogu. U radu i rješavanju problema aktivno tražimo inpute što većeg broja kolega, bez obzira na poziciju, staž ili radno mjesto. I to zato što nam je iskustvo pokazalo da takav pristup zaista ima smisla i daje najbolje rezultate.

LP, Marko Škrobo (autor – tiranin 🙂 )

New Report

Close