22. travnja kreće Tour de Croatia – sportsko turistička manifestacija koju će pratiti 15 milijuna ljudi

Naslovnica Forum Komentari članaka 22. travnja kreće Tour de Croatia – sportsko turistička manifestacija koju će pratiti 15 milijuna ljudi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sjajno, ovo vrijedi više nego tisuće spotova na cnn-u. u prijenosu se može pokazati puno više ljepota nego u kratkim spotovima ako je prijenos dobro pripremljen. zanima me tko će logistički pokrivati prijenos jer je praćenje ovakvih utrka jako složeno.
usput, nije navedeno koje je kategorije utrka. to je vrlo bitno jer o tome ovisi koji timovi će nastupati, Tour of Croatia je dio Europe Tour kategorije i veliki je uspjeh prijenos na Eurosportu jer ne prenose puno utrka te kategorije.

Mene smeta što evo 6 tjedana do starta nema objave etapa. Ja želim pratiti nekoliko etapa uživo na mjestu događaja i teško mi je planirati bilo što. Nadalje, web stranica KATASTROFA. nikakvih aktualnosti, još je na njoj materijal od 2016. Hej ljudi, ak nije na internetu kao da ne postoji, pod hitno trebaju nešto poduzeti. Miha je toliko toga dobro napravio tako da mi ovo internetsko mrtvilo ide na živce.

New Report

Close