Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

10 razloga zašto ići biciklom na posao

Naslovnica Forum Komentari članaka 10 razloga zašto ići biciklom na posao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Promovirati vožnju biciklom gradom na posao i s posla može samo neki jadan bezkoristan tip koji svojim radom i svojim znanjem niti ne zaradi za bolji prijevoz.

Znam nekoliko takvih jadnika koji gotovo svakodnevno smrde po znoju već u jutro kada dolaze na posao.
A tek ako kiša pada , do odlaska kući u poslovnim prostorijama suše odječu , na veselje kolega.

prema onome što sam vidio po zagrebu, nisam ni stekao dojam da se većina biciklista uopće ujutro tušira. to je grozno za vidjeti , a pogotovo za namirišati. no, najdraži mi je njihov pogled “s visoka” na nas pješake…gledaju i misle si: koji ste vi jadnici, vi hodate, a ja imam bicikl. To govori kakvi su to kokošari i klošari – oni ne shvaćaju da pola nas hoda do automobila. hitno im uvesti registracije i obvezno osiguranje pa neka se voze do mile volje. naravno, uz tehnički pregled bicikla.

...povijest se ponavlja...

Ja sam mislio da je svijet išao naprijed i da je lakše dodavati GAS nego
pedalirati. Biciklizam je rekreacija jer se čovjek uistinu kod vožnje znoji.
A nikome nije želja doći smrdljiv na posao.
Dakle biciklizam je hobby i nešto što ljudi rade za sebe i kondiciju
u slobodno vrijeme, al voziti na posao???
Pa u Splitu dok dođe biciklom na posao velika je šansa radi načina
vožnje Splićana da će taj biciklist završiti u bolnici ili na groblju.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Ja sam mislio da je svijet išao naprijed i da je lakše dodavati GAS nego
pedalirati. Biciklizam je rekreacija jer se čovjek uistinu kod vožnje znoji.
A nikome nije želja doći smrdljiv na posao.
Dakle biciklizam je hobby i nešto što ljudi rade za sebe i kondiciju
u slobodno vrijeme, al voziti na posao???
Pa u Splitu dok dođe biciklom na posao velika je šansa radi načina
vožnje Splićana da će taj biciklist završiti u bolnici ili na groblju.

uzalud ti to objašnjavaš kad su oni većinom polur-etardirani i ne shvaćaju opasnosti sudjelovanja u prometu izvan limene kutije. jednostavno, neki nauče na lakši način i na tuđim greškama, a biciklisti u pravilu na svojim greškama sa slomljenom lubanjom ili rukom i nogom u boljem slučaju. no, lako za njih, oni su za to sami odgovorni, mene muči što će možda nekom normalnom izletjeti takav kret.en i onda će njegov život biti zauvijek upropašten – razlog: zato da bi d.ebil glumio dansku i nizozemsku usred je.be.nog balkana.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close