Nova mobilna aplikacija istaknula se brojnim funkcionalnostima i najvišim sigurnosnim standardima

Autor: Lucija Špiljak , 30. rujan 2021. u 17:51
mock up phone in woman hand showing white screen; Shutterstock ID 1783637684; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

“Ujedno, to je vrijedan alat koji ćemo nastaviti razvijati i obogaćivati dodatnim funkcionalnostima, uvažavajući potrebe naših korisnika.”

Korisnicima Premium Visa kartica dostupna je nova MyWay mobilna aplikacija koja se istaknula brojnim funkcionalnostima, modernom dizajnu te najvišim sigurnosnim standardima.

„Prateći trendove i stavljajući u fokus našeg korisnika, osmislili smo aplikaciju koja svojim funkcionalnostima i modernim dizajnom odgovora na potrebe suvremenog čovjeka za jednostavnošću, brzinom, dostupnošću i sigurnošću. Upravo na tim karakteristikama želimo graditi korisnikovo iskustvo vezano uz upotrebu nove MyWay mobilne aplikacije. Aplikacija omogućava uvid u sve potrebne informacije o korisnikovom računu i kartici, Premium Rewards programu nagrađivanja, najbrže i najsigurnije načine odobravanja online transakcija, biometrijsku provjeru identiteta za još jednostavniju kupnju te brojne druge pogodnosti. Ujedno, to je vrijedan alat koji ćemo nastaviti razvijati i obogaćivati dodatnim funkcionalnostima, uvažavajući potrebe naših korisnika“, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Jednostavna i sigurna online kupnja

Kako pojašnjavaju, nova MyWay mobilna aplikacija neophodna je za online plaćanja jer putem nje korisnik aktivira i koristi novi MyWay mToken, potreban za odobravanje online kupnje, putem kojeg se transakcije provode na jednostavniji i brži način. Korisnik na mobilni uređaj zaprima push poruku s podatcima o transakciji, koje treba potvrditi, a sigurnost transakcija je na najvišoj razini koju jamči 3-D Secure program.

Nove funkcionalnosti

Donoseći brojne nove funkcionalnosti, nova MyWay mobilna aplikacija korisnicima Premium Visa kartica nudi biometrijsku provjeru (otiskom prsta/prepoznavanjem lica) za prijavu u aplikaciju i potvrdu online kupnje; MyWay mToken za odobravanje online kupnje; pregled potrošnje i uplata po karticama (prethodne i tekuće godine te nefakturiranih, novih troškova); pregled i stanje Premium Rewards bodova i ponuda, uključujući oko 350 različitih ponuda s mogućnošću realizacije na 1.200 prodajnih mjesta; aktivaciju usluge E-račun i razne druge. Nova aplikacija donosi i brojne praktične funkcionalnosti poput brze i jednostavne promjene osobnih podataka, PIN-a za ulazak u aplikaciju i mToken te druge.

Bez obzira na to koristi li već MyWay mobilnu aplikaciju, korisnik treba preuzeti i instalirati novu MyWay aplikaciju. Nova aplikacija dostupna je svim aktivnim korisnicima Premium Visa kartica, a mogu je preuzeti na sljedećim trgovinama aplikacija: Google Play, Apple App Store i Huawei AppGallery.

Uz novu mobilnu aplikaciju MyWay usluga i nadalje je dostupna i putem web aplikacije, uključujući njezine standardne pogodnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close