Global Executive MBA program – predavanja u Zagrebu, Veneciji, Luxemburgu, New Yorku i Singapuru

Autor: Promo , 26. svibanj 2022. u 07:41

MBA menadžerima, poduzetnicima i profesionalcima nudi priliku da poboljšaju svoja znanja i vještine, iskoriste predavanja međunarodnih fakulteta i steknu diplomu jedne od rijetkih svjetskih AACSB akreditiranih poslovnih škola.

Partnerstvo između Zagrebačke škole ekonomije i managementa i H-FARM Collegea donosi inovativan obrazovni program. H-FARM je svjetski poznata platforma za inovacije i digitalizaciju, smještena u najvećem i najmodernijem europskom kampusu za inovacije, obrazovanje i inkubaciju startupova. Poznati su kao vodeći europski poduzetnički hub koji je tijekom 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova, a prije tri godine razvili su jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti.

Profesor Carlo Carraro nam je pojasnio o čemu se radi i što se sve može očekivati od ovog programa. “Global Executive MBA vodeći je program H-FARM Collegea. Dizajnirali smo i vodimo ovaj inovativni program sa ZŠEM-om kako bismo profesionalcima, menadžerima i poduzetnicima pružili priliku da poboljšaju svoje znanje i razviju nove vještine potrebne za suočavanje s izazovima budućnosti. Učenje sudionika bit će iskustveno i zanimljivo, obogaćeno vježbama vođenja i upravljanja poslovanjem, planiranjem i analizom poslovnih slučajeva.”

Program je strukturiran tako da sudionicima pruža fleksibilnost pohađanja studija tijekom vikenda, uživo ili online, a osim fleksibilnosti pohađanja nastave, tu su i česta studijska putovanja – ne samo na H-FARM College u Italiji, već i u vodeća svjetska središta u Luksemburg, New York i Singapur. Na pitanje koji je najveći izazov za digitalnu transformaciju u ovoj pandemiji, ekspert Carrero spremno je ponudio odgovor. “Covid-19 ubrzao je proces digitalne transformacije i stvorio krajolik koji potiče inovacije. Za mnoge tvrtke i organizacije proces je bio u tijeku, ali su ih učinci pandemije natjerali da pojačaju digitalizaciju svojih aktivnosti povećanim ulaganjima i novim partnerstvima. Najveći je izazov transformirati dosadašnja rješenja u trajne smjernice, sposobne pratiti put stalnog razvoja i rasta. Zato je za poslovne lidere od izuzetne važnosti da nastave učiti i oslobađati svoj profesionalni i ljudski potencijal u smjeru pokretanja pozitivnih promjena u svijetu”.

Znate li tko su studenti na Global Executive MBA programu koji traže nova i primjenjiva znanja za unapređenje poslovnih procesa i osobni razvoj?

Global Executive MBA program namijenjen je osobama iz srednjeg i višeg managementa s minimalno tri godine radnog iskustva koji žele usavršiti i unaprijediti svoje poslovne procese novim znanjima poslovnog upravljanja koja se stječu kroz studij. Global Executive MBA program okuplja studente s desetogodišnjim radnim iskustvom koji nisu nužno ekonomisti (inženjeri, pravnici, farmaceuti, IT-ovci) te koji tvore zaista jednu međunarodnu studentsku grupu (71% međunarodnih studenata). Polaznici ovog studija imaju jasan cilj, a to je prikupljanje novih znanja i vještina te umrežavanje na globalnoj razini kako bi unaprijedili svoje poslovanje te razvili uspješnu globalnu karijeru. Student Damir Brešković je nakon višegodišnjeg rada inženjerskog rada u telekomunikacijskoj industriji smatrao nužnim proširiti svoja znanja i vještine iz područja managementa zbog čega se upisao na Global Executive MBA program.

”U odnosu na klasični Executive MBA program, Global Executive MBA ZŠEM-a dodaje i međunarodnu komponentu programu. Ta komponenta podrazumijeva kombinirana predavanja profesora sa ZŠEM-a i H-Farm College iz Italije, kao partnerske ustanove u programu, ali i mnoštva gostujućih predavača koji dolaze iz različitih industrija i kompanija. S takvom sinergijom osigurava se stjecanje teoretskog i praktičnog znanja kao i mogućnost šireg pogleda na određene teme.” – ističe Damir Brešković, Network Development and Operations Expert iz Hrvatskog Telekoma.

Luka Lučić je kao konzultant uvijek sam u potrazi za novim načinima sagledavanja poslovnih problema, kao i usavršavanja svoje poslovne učinkovitosti, a Global Executive MBA program ZŠEM-a pomogao mu je da ostvari i puno više od toga.

”Program je izvrsna prilika da upoznate profesionalce istomišljenika iz različitih područja i proširite svoju profesionalnu mrežu. Profesori su vrhunski, a format vikenda i brojna studijska putovanja pružaju priliku da se smisleno povežete s kolegama sa studija. Što je najvažnije, nakon studiranja na GEMBA programu osjećam se spremnije za nove tržišne promjene.” – istaknuo je Luka Lučić, viši konzultant Sui Generis Consultinga.

Koja je posebnost Global Executive MBA programa Zagrebačke škole ekonomije i managementa?

Global Executive MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa okuplja predavače s bogatim poslovni i akademskim međunarodnim iskustvom. Predavanja se održavaju u Zagrebu na kampusu ZŠEM-a, na H-FARM College u Italiji kod Venecije, na Luxembourg School of Business u Luxemburgu te na Stevens Institute of Technology u New Yorku. Uz predavanja u velikim poslovnim središtima za studente su organizirani posjeti i predavanja stručnjaka iz vodećih kompanija. Sve navedeno lako se usklađuje s brojnim privatnim i poslovnih obvezama jer se predavanja održavaju vikendima, a studijska putovanja u najdužem trajanju od pet dana.

Stjecanje novih znanja i vještina u Zagrebu, Veneciji, Luxemburgu, New Yorku i Singapuru kroz studij u trajanju od godinu dana s diplomom priznatoj na nacionalnoj i međunarodnoj razini odabir je mnogih koji žele razvijati uspješnu globalnu karijeru na međunarodnoj razini.

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close