FOTO: Raspjevano mnoštvo uživalo na koncertu Ivana Zaka

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 06. svibanj 2017. u 07:24
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U sklopu festivala poduzetništva, obrta i OPG-a Moja poduzetna Hrvatska koji je u petak održan u Murskom Središću večernji su sati bili rezervirani za zabavu i nastup Ivana Zaka.

Na večerašnjem se koncertu moglo vidjeti kako izgleda kad glazbenik voli ono što radi i da tada publika pruženo vraća višestruko. Setlista je kao i obično kombinaciju starih pjesama zaraznih melodija Sve si moje, Bolja od najbolje te novijih poput hita Meni se s tobom na kojem je još jednom pokazao i svoju romantičnu stranu.

Osim odlične razmjene energije s fanovima, kao potvrda uspjeha i zrelosti karijere dolaze Platinasti Forte i Zlatna ploča za album Bolja od najbolje, milijuni klikova na YouTubeu kanalu te prepuna zagrebačka Arena u veljači ove godine. Ostvario je i brojne suradnje, poput dueta s Nedom Ukraden na singlu Tetovaža, a rado surađuje i na albumima sve popularnijih Begina.

Govoreći o Zakovoj svestranosti, valja spomenuti i odlično prihvaćen album Usne varane na kojem se nalazi 12 pjesama za koje je sam napisao glazbu i tekst. Glazbom se bavi negdje od šeste godine života kad je pokazao prvi interes za gitaru i upisivanje glazbene škole. Danas, koje desetljeće kasnije, dvorana u Hrvatskoj i regiji u kojima Zak još nije nastupao sve je manje. Jedan od najpopularnijih izvođača pop glazbe u Hrvatskoj na ovom projektu u organizaciji Styria medijske grupe zahvaljujući vlastitom poduzetničkom iskustvu i ambicioznosti sudjeluje od samih početaka. Ni nakon Murskog Središća nema odmora već istim tempom nastavlja prema sljedećem gradu u kojem će projekt Moje poduzetne Hrvatske u prvi plan postaviti rezultate rada najvrednijih hrvatskih poduzetnika.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close