Željeli su uštedjeti na računu za grijanje pa su koristili alternativni način. Završili su na hitnoj

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2022. u 10:26
Foto: pixabay

U nedjelju ujutro, muškarac je prvo suprugu, koja se žalila na glavobolje i vrtoglavicu, odvezao u bolnicu, a naknadno je morao pozvati i hitnu jer je zatekao svog 34-godišnjeg nećaka bez svijesti u stanu.

Kako bi uštedjeli na grijanju, nekoliko Njemaca odlučilo je zagrijati stan roštiljem na drveni ugljen. Zbog udisanja dima, hospitalizirani su preko vikenda, a malo je nedostajalo da takva ideja završi kobno, piše portal Fenix.

Naime, prema policijskom priopćenju, 50-godišnji muškarac iz Mühldorfa am Inn rekao je da je koristio roštilj – jer mu je račun za struju bio tako skup. U nedjelju ujutro, muškarac je prvo suprugu, koja se žalila na glavobolje i vrtoglavicu, odvezao u bolnicu, a naknadno je morao pozvati i hitnu jer je zatekao svog 34-godišnjeg nećaka bez svijesti u stanu. Nećak je također prevezen u bolnicu jer se nagutao dima.

Da stvar bude gora, 50-godišnjak sada mora odgovarati za nanošenje ozljeda iz nehaja, a policija upozorava na korištenje roštilja u zatvorenim prostorima što može biti opasno.

Komentirajte prvi

New Report

Close