Zaposlite se u Europskoj komisiji, rok prijave je početak lipnja

Autor: Poslovni.hr , 13. svibanj 2021. u 11:41
Foto: Tomislav Krasnec/VLM/PIXSELL

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Europska komisija – Glavna uprava za proračun Bruxelles zapošljava glavnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Bruxelles, Belgija.

Glavni savjetnik/ica priprema i provodi diversificirane i udružene strategije financiranja, djeluje u svojstvu glavne osobe za kontakt, nadzire izrade i provedbe strategije financiranja u pogledu svih ključnih pitanja te sudjeluje u informiranju ulagatelja i pripremi promotivnih prezentacija.

Od kandidata se traže dokazana sposobnost ulozi višeg savjetnika u vezi s operacijama financiranja obveznica državnih i nadnacionalnih tijela te agencija (SAA), bogato iskustvo u području javnog bankarstva, s posebnim naglaskom na međunarodna tržišta dužničkih instrumenata, po mogućnosti u međunarodnim organizacijama, izvrsne vještine umrežavanja i javnog govorenja te izgradnje dobrih međuljudskih odnosa.

Rok prijave je 2.6. Aplicirajte na željeni posao ovdje. Ukoliko vas zanimaju slični poslovi, pogledajte i ove pozicije:  Head of the radiology department (m/f) u Belgiji, gastro koordinator (m/ž) u Splitu ili Group Product Manager Electric Drives & Inverters (f/m/d) u Grazu, Austrija.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close