Vlasnik auto kuće naplaćuje razgledavanje i probnu vožnju, a novac vraća samo u jednom slučaju

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2022. u 10:33
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Auto kuća se nalazi u modernoj zgradi, ispred je uređeno dvorište, sve jako čisto i uredno.

Auto kuća iz Henstedt-Ulzburga (Schleswig-Holstein) naplaćuje 15 eura samo za razgledavanje rabljenog automobila. Čim vlasnik auto kuće  Christos Stambolidis preda ključ jer netko želi sjesti u auto, iznos mu se mora platiti – unaprijed!

Ako želite probnu vožnju, morate platiti čak 35 eura. Iznos će biti vraćen samo onima koji naknadno kupe automobil. Na internetu se kupci u recenzijama žale na njegov postupak, piše Fenix magazin.

Reporter Bilda napravio je tajni test. Auto kuća se nalazi u modernoj zgradi, ispred je uređeno dvorište, sve jako čisto i uredno. Rekao je da ga zanima BMW 120i kabriolet.

Vlasnik Stambolidis prijateljski ga je pozdravlio, te mu objasnio “povijest” automobila. Auto je deset godina star, nije prešao niti 100.000 kilometara, ima nove gume i kočnice, napravljen je tehnički pregled te košta 11.900 eura. Pripadao je obitelji kojoj je trebalo više prostora, naglasio je vlasnik auto kuće.

Kada je reporter upitao može li sjesti u auto, vlasnik je rekao: “Da, ali to će vas vas koštati. Tako piše na internetu i na tabli pored pulta. A da ste nazvali unaprijed, isto bismo vam rekli.”

Svoje stajalište objasnio je riječima: “Ne želim se obogatiti, samo želim gubiti manje živaca”, kaže Stambolidis. Njegova vozila su u vrhunskom stanju i sva imaju garanciju kao i najjeftiniju cijenu u krugu od 200 kilometara.

Ne želi ljude koji bi prvo sve pogledali pa rekli da u Münchenu postoji sličan auto, ali je jeftiniji.

“Ne prodajem svima. Uostalom, novac nije sve”, kaže Stambolidis.

Komentirajte prvi

New Report

Close