U Njemačkoj se ovo prodaje za 10 eura: “Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš”

Autor: Poslovni.hr , 01. prosinac 2023. u 10:39
foto: screenshot

Biste li ga platili 10 eura?

Na društvenim mrežama dijeli se video koji je izazvao nevjericu kod mnogih ljudi. Snimka prikazuje suhe klipove kukuruza koji se u Njemačkoj prodaju za čak 9.99 eura, odnosno za 7.99 kada su na akciji. U pakiranju se nalazi 15-ak komada.

Riječ je o drvenkastoj sredini kukuruza koji ostane nakon što se sa klipa uklone zrna, a koji se kod nas najčešće baca ili se pak koristi za potpalu vatre. U Njemačkoj se taj očišćeni klip može pronaći u trgovinama, a prema ambalaži, prodaje se za potpaljivanje vatre te je kod njih to uobičajena praksa. Prema opisu proizvoda, koriste se kao izvrstan pokretač vatre, pružajući brzo i dugotrajno paljenje, te se preporučuju za roštiljanje, pečenje, ili čak kao zamjena za upaljač za kamin. Snimka je izazvala lavinu komentara.

‘Vidjeli zaradu, zato je puno Balkanaca tamo’, ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš’, ‘A mi se ovdje rasipamo, pali roštilj, daj kocke, pečemo prase, podloži kockama’, samo su neki od komentara iznenađenih korisnika društvenih mreža.

Komentirajte prvi

New Report

Close