Ovo je 10 najpopularnijih trgovina u Njemačkoj, Lidl je na 2. mjestu

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2021. u 08:36
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Tvrtka za istraživanje tržišta Splendid Research je provela istraživanje i ustanovila koje su najpopularnije trgovine prehrane u Njemačkoj.

U prvih deset najpopularnijih prehrambenih trgovina nalazi se Rewe, Lidl, Edeka, Kaufland, Aldi Süd. Aldi Nord, Netto, Penny, Real, Norma.

Prema tom istraživanju najpopularnija prehrambena trgovina je Rewe. S rezultatom 69,5 bodova (bilo je moguće 100 bodova), Rewe je na vrhu popisa najpopularnijih trgovina prehrane, piše N1.

Tvrtka sa sjedištem u Kölnu ne samo da ima drugu najvišu razinu svijesti među njemačkom populacijom s 94,8 posto, već postiže i drugu najbolju ocjenu u pogledu ukupnog imidža marke sa 73,3 boda.

Prema istraživanju Splendid Research, imidž marke sastoji se od deset različitih stavki, a Rewe se među ispitanicima ponajprije ističe u ocjeni visoke kvalitete (76,3 boda), kontinuiranog razvoja (70,1 bodova) i atraktivnosti (70,4 boda).

Na drugom je mjestu Lidl.

Prošlogodišnji pobjednici Lidl (68,7 bodova) i Edeka (65,9 bodova) u maloj su razlici u ukupnom poretku na drugom i trećem mjestu.

Komentirajte prvi

New Report

Close