Zagrebačka tvrtka INsig2 pobijedila na NATO natječaju

Autor: Objava za medije , 22. travanj 2013. u 09:24
Goran Oparnica, direktor

Zagrebačka tvrtka INsig2 pobijedila je početkom travnja na natječaju za izradu sofisticiranog sustava sigurnosti koji je raspisalo sjedište NATO saveza u Bruxellesu.

Zagrebačka tvrtka INsig2 pobijedila je početkom travnja na natječaju za izradu sofisticiranog sustava sigurnosti koji je raspisalo sjedište NATO saveza u Bruxellesu.

Pobjedi je prethodio ulazak rješenja u uži izbor te njegova prezentacija u Bruxellesu, uz veliku pomoć hrvatske vojne misije pri Sjevernoatlantskom savezu, na čijem je čelu general bojnik Mirko Šundov.

"Prilikom prezentacije svog rješenja dobili smo brojne pohvale za njegovu kvalitetu, funkcionalnost i dizajn te za ozbiljnost u pristupu projektu. Na ovaj ugovor smo posebno ponosni ne samo radi respektabilnog naručitelja, već i zbog činjenice da se radi o proizvodu kojeg smo u potpunosti razvili sami, zahvaljujući bogatom iskustvu i stručnosti naših zaposlenika. Nadam se da će nam ova referenca otvoriti vrata k novim poslovima u međunarodnom okruženju." – rekao je direktor tvrtke INsig2 Goran Oparnica.

Ovo nije prvi posao tvrtke INsig2 za NATO savez, s obzirom da je krajem 2010. godine već pobijedila na jednom NATO natječaju i tako postala prva hrvatska tvrtka koja je dobila posao za NATO savez. Kako bi tvrtke mogle sudjelovati na natječajima, moraju biti iz država članica Saveza i zadovoljiti stroge provjere i kvalifikaciju.

O tvrtki

Tvrtka INsig2 članica je IN2 grupe osnovana 2002. godine s ciljem osmišljavanja i implementacije rješenja integralne korporativne sigurnosti. Tvrtka je do danas realizirala cijeli niz projekata iz domene logičke i fizičke sigurnosti na tržištu Republike Hrvatske i susjednih država i time postala sinonim za koncepcijski moderne i tehnološki napredne sustave sigurnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close