Smart Industry
Smart Industry

Za uspješnu digitalizaciju ključna je jednostavnost

Petek, glavni manager prodaje IN2 Grupe, ističe da IN2 ima mnoga rješenja koja omogućuju sve navedeno, a jedno od nji…
Josipa Ban
11. listopad 2022. u 22:00
IN2DMS sustav za upravljenje dokumentima omogućuje niz funkcionalnosti, od arhiviranja, nadzora i upravljanja/J. Galoić/PIXSELL

Jedna od mnogih definicija digitalizacije kaže da je to korištenje digitalnih tehnologija s ciljem promjene poslovnih modela, kreiranja novih prihoda i prilika koje donose nove vrijednosti.

“Kad razmislimo, kod procesa digitalizacije najvažnije je pojednostaviti i skratiti poslovne procese, dovesti do ušteda, povećati sigurnost te transparentnost”, istaknuo je Denis Petek iz IN2, jedne od vodećih IT kompanija koja digitalna rješenja pruža u privatnom i javnom sektoru.

Petek ističe da IN2 ima mnoga rješenja koja omogućuju sve navedeno, a jedno od njih je IN2DMS sustav za upravljanje dokumentima.

“To je platforma za upravljanje poslovnim procesima te omogućuje niz funkcionalnosti, od arhiviranja, nadzora i upravljanja procesom, potpisivanja dokumenata i slično”, objašnjava Petek.

Dodaje kako je za uspješnu digitalizaciju najvažnija jednostavnost. “Uspjet će oni koji idu malim koracima”, jasan je Petek.

New Report

Close