Za 1400 radnika po 1000 kuna uskrsnice, za kupce dostava

Autor: Sergej Novosel Vučković , 07. travanj 2020. u 14:11
Press

Robu treba naručiti telefonski ili e-mailom, na kontakte centara u svom gradu, a dostave su na adrese u radijusu do 20 kilometara od lokacije trgovine.

Radnici trgovačkoga lanca KTC u cijeloj Hrvatskoj odmorit će se za nadolazeće blagdane – osim na Uskrs neće raditi ni dan kasnije, na Uskrsni ponedjeljak, a što je već višegodišnja praksa, jer ova tvrtka sa sjedištem u Križevcima za blagdane svoje zaposlenike ostavlja doma. O

ve godine KTC ih je, a riječ je o 1400 ljudi u 26 supermarketa, 22 poljoljekarne, 20 restorana i nizu kafića, te 12 benzinskih postaja, u 28 gradova i mjesta kontinentalne Hrvatske, od Karlovca do Slatine, nagradila s uskrsnicom u iznosu od tisuću kuna. Svaki je radnik k tome, od poslodavca dobio i šunku i jaja.

KTC inače, jedini od trgovačkih lanaca u Hrvatskoj ima neradne nedjelje, na snazi od početka ove godine, iako se time odrekao i dobrog dijela prihoda. No, Upravi je, isticano je uvođenjem te trajne ‘mjere’, od profita važnije da radnici budu kod kuće sa svojim obiteljima.

Kako je zbog aktualne situacije s koronavirusom i ograničenog kretanja doma i dio njihovih kupaca, a i trgovine rade skraćeno, do 17 sati, KTC je uveo i dostavu.

“Robu treba naručiti telefonski ili e-mailom, na kontakte centara u svom gradu. Dostave su na adrese u radijusu do 20 kilometara od lokacije trgovine”, poručuju iz KTC-a.

Minimalni iznos narudžbe je, tako, 200 kuna za udaljenost do 5 km i dostava je u tom slučaju besplatna, a roba se isporučuje u roku do jednog radnog dana. Ako je adresa dostave od 5 do 20 km od trgovine, minimalni je iznos narudžbe 500 kuna, paket namirnica stiže za najviše dva radna dana, dostava se plaća 30 kuna.

“U našem web katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Plaćanje ćete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom”, navode iz KTC-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close