Vrhunske karakteristike Vivax Fly 3 mobilnog uređaja vodećeg hrvatskog proizvođača

Autor: Objava za medije , 28. studeni 2016. u 13:49
Foto: Press

Vivaxov model Fly 3 svojim slim dizajnom i vrhunskim specifikacijama oduševio domaće ljubitelje tehnologije.

  • Vodeći hrvatski proizvođač mobitela Vivax postiže uspjehe modelom Fly 3 vrhunske elegancije i visokih performansi

 

Vivax Fly 3 odlikuju vrhunske specifikacije:

  • Ekran 5“ (incha)
  • 3 GB RAM-a, 16 GB za pohranu
  • 13 MP stražnja kamera, 5 MP prednja kamera
  • Android 6.0, opcija brzog punjenja baterije
  • Slim dizajn s rose gold i srebrnim metalnim okvirom
  • 4G podrška

 

Spoj elegancije, visokih performansi i super povoljne cijene na tržištu, pojavio se u obliku novog Vivax Fly 3 modela stvorenog za Vas!

Vrhunske specifikacije novog Vivax Fly 3 modela vodećeg hrvatskog proizvođača mobitela dokaz je da kvaliteta i izvrsne specifikacije idu uz prihvatljive cijene u svijetu tehnologije. Njegov 5-inčni ekran, 3 GB RAM-a, 13 MP stražnje i 5 MP prednje kamere, Android 6.0 i opcija brzog punjenja baterije uz 4G podršku recept su za izniman uspjeh ovog modela.

Fly 3 je u vrhu po specifikacijama u odnosu na druge mobilne uređaje istog cjenovnog ranga te se, uzimajući u obzir performanse ovog modela, ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj model nudi elegantan i privlačan dizajn bijele boje s rose gold ili srebrnim metalnim okvirom i poliranim rubovima te stakleni izgled stražnjeg kućišta – time je hardverska priča upakirana u izniman dizajn!

Dodatna prednost ovog vodećeg hrvatskog brenda je što tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda, nastavlja pružati postprodajne usluge te se i na taj način ističe u odnosu na neke konkurente koji se brzo pojave, ali i brzo nestaju s tržišta.

Vivax mobiteli prilagođeni su ukusu domaćih kupaca te, osim povoljnijim cijenama, udovoljavaju zahtjevima performansi ljubitelja tehnologije. U svom asortimanu VIVAX nudi mobitele svim grupama kupaca i konstantno radi na razvoju novih modela. Sve ovo dovoljan je znak pouzdanosti ovog hrvatskog brenda te dugoročne i stabilne perspektive koja je pred njim. Osjetite snagu performansi i eleganciju ovog modela koji je stvoren za Vas!

Komentirajte prvi

New Report

Close