Vindija za plaće izdvojila dodatnih 75 milijuna

Autor: Poslovni dnevnik , 05. listopad 2022. u 22:00
Bio je to logičan potez s obzirom na tržište, krizu i inflaciju, kaže predsjednik Uprave Vindije Nenad Klepač/V. Ž. Rogulja/PIXSELL

Nakon što je od rujna 2021. dva puta povećavala primanja zaposlenika, s prvim danom listopada povećane su plaće svih zaposlenika kompanija u sastavu grupe, koje posluju u Hrvatskoj.

Grupa Vindija s 1. listopada još je jednom povećala plaće svim zaposlenicima u Hrvatskoj.

Nakon što je od rujna 2021. dva puta povećavala primanja zaposlenika, s prvim danom listopada povećane su plaće svih zaposlenika kompanija u sastavu grupe, koje posluju u Hrvatskoj, istaknuli su iz Vindije.

“Riječ je o novom ulaganju od gotovo 19 milijuna kuna, što zajedno s dosadašnjim povećanjima predstavlja nešto više od 75 milijuna kuna više za plaće na godišnjoj razini”.

Iz Vindije ističu kako je, uz potpisivanje sindikalnog kolektivnog ugovora sa zaposlenicima početkom ljeta i dogovor s Vladom o ograničavanju cijena mlijeka i piletine, ovo jesensko povećanje plaća dodatan korak u jačanju tržišne pozicije, ali i zadovoljstva zaposlenika te brizi o potrošačima.

“Tržišni udio i dobri poslovni rezultati jasan su odraz rada i nastojanja svake zaposlenice i zaposlenika u kompanijama u sastavu grupe Vindija”, istaknuo je predsjednik Uprave Nenad Klepač.

“Svjesni smo da stanje na tržištu, inflacija i energetska kriza utječu na standard građana i povećanje plaća bio je jedini logičan korak”, rekao je Klepač, poručujući da žele jačati lidersku poziciju na tržištu i kao poželjan poslodavac nastaviti privlačiti nove, mlade i sposobne ljude.

Komentirajte prvi

New Report

Close