Procvat niše: Više od 700 luksuznih vila na jednom mjestu

Autor: Poslovni.hr , 06. kolovoz 2023. u 07:59

My Luxoria time je osigurala veću vidljivost za više od 700 luksuznih vila koje ima u svojem portfelju dodatno ojačavši i svoju poziciju na tržištu.

My Luxoria, jedna od vodećih hrvatskih turističkih agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske, lansirala je novi portal za buking luksuznih vila Rent Luxury Villas Croatia – www.rentluxuryvillascroatia.com. Karakterizira ga poboljšano korisničko iskustvo, a u njegovu je izradu agencija My Luxoria pretočila svoja znanja, ali i rezultate istraživanja, uvodeći i neke novitete u skladu sa svjetskim trendovima i promjenama u navikama turista. My Luxoria time je osigurala veću vidljivost za više od 700 luksuznih vila koje ima u svojem portfelju dodatno ojačavši i svoju poziciju na tržištu.

“Trenutačna predviđanja govore da će globalni sektor iznajmljivanja luksuznih vila u 2031. godini zabilježiti rast od 13,1% u odnosu na 2021. Taj globalni trend rasta trebao bi dodatno utjecati na tržište iznajmljivanja luksuznih kuća za odmor i u Hrvatskoj koja trenutno bilježi procvat baš ove niše smještaja. U tako povoljnoj globalnoj klimi, novi web portal u koji smo utkali sve što smo naučili u dosadašnjem poslovanju znači puno bolju popunjenost vila koje nudimo”, izjavila je Ankica Ćaleta, vlasnica i direktorica My Luxorije, jedne od tri turističke agencije u RH koje se bave isključivo iznajmljivanjem vila s bazenima.

Komentirajte prvi

New Report

Close