VIDEO: Rimcu u goste stigao svjetski poznati YouTuber, ostao je ‘zapanjen’

Autor: Goran Jungvirth , 24. svibanj 2019. u 15:23
Foto: Tim Burton Youtube screenshot

Shmee150 je osobni brand Tima Burtona, a.k.a. “Shmee”, koji putuje svijetom tražeći najveći i najekskluzivniji mogući automobilski sadržaj.

Sadržaj snima pomoću svoje video selfie tehnike.

O posjeti je izvijestio i Mate Rimac, linkajući snimljeni video koji je Burton u četvrtak stavio na YouTube.

Shmee je poznat od entuzijasta do serijskih kupaca hiper-automobila, pa čak i srednjoistočnih šeika. Snima avanture i auto-događaje.

Tim dijeli svoja osobna iskustva u luksuznom automobilskom svijetu kroz mnoge društvene medije, a posebice YouTube.

Koristi svoja iskustva, entuzijazam i jasan način govora u videima kako bi prikazao svijet superautomobila svojoj brzorastućoj publici.

U samo 20 sati od objavljivanja video je skupio preko 51 tisuću pregleda, a nastavlja se intenzivno pregledavati od strane 1,7 milijuna Burtonovih pretplatnika, ali i mnogih drugih do kojih je stigla vijest o posjetu Hrvatskoj.

U videu pod nazivom ‘Visiting Rimac’ Burtona je kroz tvornicu električnih jurilica proveo osobno Mate Rimac, pokazajući mu gdje se sastavljaju vozila C_Two i Concept_One.

“Biti u mogućnosti posjetiti objekt i da vas okolo vodi Mate, osnivač i izvršni direktor, otvorilo mi je oči – što se događa i nadam se da ćete uživati u ovom iskustvu koliko i ja”, naveo je Burton prethodno opisujući kako je kompanija Rimac u manje od desetljeća narasla na 500 zaposlenika te surađuje s istaknutim proizvođačima kao što su Aston Martin i Porsche.

“Ne mogu se dovoljno zahvaliti Mati i timu u Rimcu za ovu nevjerojatnu priliku. Podjednako sam zapanjem Matinim znanjem o svakom dijelu procesa, doista impresivno. Iako je ovaj videozapis mogao biti izrezan i skraćen, toliko je ga je zanimljivo čuti dok nas vodi da sam osjećao da bi cijela nerezana verzija trebala biti dostupna”, najavio je video Shmee150.

Komentirajte prvi

New Report

Close