Veliki trgovački lanac isplatio 300 eura božićnice i najavljuje znatno povećanje plaća u 2024. godini

Autor: Poslovni.hr , 08. prosinac 2023. u 10:54
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Radnicima se isplaćuju i naknade za prehranu i prijevoz te niz drugih stimulativnih dodataka za radni rezultat i produktivnost.

Tommy je i ove godine svim zaposlenicima isplatio božićnicu u iznosu do 300 eura, još jednom pokazujući kako su kontinuirana ulaganja u zadovoljstvo zaposlenika strateški prioritet politike kompanije. Ujedno, najavljuju i dodatno povećanje plaća već početkom sljedeće godine, pri čemu će prodavačicama, koje predstavljaju najznačajniji segment prodajnog sustava, bruto iznos plaće porasti za 25 posto, uz povećanje iznosa i ostalih materijalnih prava.

‘Tommy je jedan od vodećih poslodavaca u Hrvatskoj s više od 4300 zaposlenika, a za intenzivan razvoj i lidersku poziciju na području jadranske obale najzaslužniji su upravo oni jer svojim profesionalnim pristupom utječu na stabilnost poslovanja i jačanje tržišnog pozicioniranja Tommyja. Isplatom božićnice želimo im dodatno zahvaliti na marljivosti i odgovornosti u radu, a nastavkom trenda povećanja plaća i ostalih materijalnih davanja već u sljedećoj godini nastojimo pokazati da cijenimo njihovu ulogu u uspješnom poslovanju kompanije’, istakli su u Upravi Društva.

Tommy je samo u 2023. godini povećao izdatke za primanja radnika u ukupnom iznosu od šest milijuna eura, a pritom su radnicima zaposlenima u maloprodaji, veleprodaji i logističko-distributivnom sustavu ukupna primanja tijekom 2022. i 2023. godine rasla više od 30 posto.

Osim povećanja redovnih plaća, radnicima se isplaćuju i naknade za prehranu i prijevoz te niz drugih stimulativnih dodataka za radni rezultat i produktivnost, što je osobito primjetno tijekom ljetnog sezonskog razdoblja kad s obuhvatom od preko 2000 radnika visina ulaganja prelazi iznos od milijun eura.

Uz dodatne pogodnosti, poput redovite isplate uskrsnice i jubilarnih nagrada te mogućnosti korištenja slobodnog dana na dan kad im djeca kreću u prvi razred osnovne škole, kvaliteti radnog okruženja u Tommyju doprinosi i mogućnost individualnog razvoja, usavršavanja i karijernog napredovanja.

Zaposlenicima su tako dostupni različiti edukativni procesi, a zahvaljujući takvom pristupu u 2023. godini više od 12 posto zaposlenika napredovalo je na višu radnu poziciju unutar kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close